Povestea Danielei Pleșca, adolescenta care a impresionat juriul de la Românii au talent. Andra Măruță, cu ochii în lacrimi!

Publicat: 27/03/2020 | 22:57

La Românii au talent, juriul a fost extrem de impresionat de vocea superbă a Danielei Pleșca, o tânără de numai 14 ani care a reușit să le miște sufletul cu numărul ei de pe scena de la Pro TV. 

Daniela Pleșca are 14 ani și o poveste de viață impresionantă. Întrebată de Mihai Petre dacă se vede câștigând marele premiu de la Românii au talent, adolescenta a mărturisit că nu se gândește atât de departe și că ia acest lucru ca pe o nouă experiență.

Cu toate acestea, Daniela Pleșca a mărturisit că dacă ar câștiga marele premiu de 120.000 de euro, ar da toți banii familiei sale, pentru că tatăl ei este șofer de curse lungi și pleacă de acasă de când ea era doar un bebeluș. „Tatăl meu estee șofer de curse lungi, îmi aduc aminte că eram mică și mi-a zis că trebuie să plece, m-am agățat de piciorul lui. Tatăl meu a plecat în străinătate pentru noi, pentru a ne întreține și pentru asta îl respect foarte mult” a spus Daniela Pleșca, la Românii au talent.

Mai mult, adolescenta de numai 14 ani a povestit, cu sufletul emoționat, că tatăl ei a fost și el muzician, însă viața l-a dus pe alte drumuri.

„Am făcut un jurământ față de tatăl meu, să duc mai departe ceea ce nu a putut el să ducă” a mai spus adolescenta. Melodia interpretată de Daniela Pleșca la Românii au talent a impresionat-o până la lacrimi pe Andra Măruță, iar aceasta a trecut în etapa următoare cu 4 de „da”.