Povestea celui mai tânăr bărbat din România care a decedat din cauza coronavirusului! Fosta iubită a sunat la 112

Publicat: 04/04/2020 | 11:03

Coronavirus a început să facă din ce în ce mai mult victime. Din nefericire, virusul a luat vieți și dintre persoanele mai tinere, chiar dacă se spune că acestea pot să îi reziste. Un bărbat de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de cumplita boală, deși, potrivit autorităților, nu ar fi suferit de alte afecțiuni.

Tânărul din Sibiu a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Trupul victimei a fost descoperit după ce apropiații au intrat în panică deoarece, timp de o săptămână, nu au reușit să ia legătura cu el. (CITEȘTE ȘI: PRIMUL ORAȘ DIN ROMÂNIA UNDE PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE DEVINE OBLIGATORIE LA IEȘIREA DIN CASĂ! MĂSURA SE APLICĂ DE LUNI)

Fosta iubită a alertat îngrijorată autoritățile pentru că nu a reușit să îl mai contacteze pe bărbat de ceva timp. Aşa că pompierii au intervenit și au forţat ușa apartamentului. Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență, iar acesta a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. (VEZI ȘI: E OFICIAL! MINISTERUL EDUCAȚIEI A ANUNȚAT CÂND ÎNCEPE ȘCOALA ÎN ROMÂNIA)

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Cercetările continuă în acest caz. Se pare că bărbatul nu a călătorit recent în străinătate și nu se știe, deocamdată, de unde ar fi putut contacta virusul.