Povestea care smulge râuri de lacrimi! O femeie bolnavă de cancer a murit pe patul de spital, la 5 minute după ce iubitul a cerut-o în căsătorie

Publicat: 15/04/2020 | 09:44

În plină pandemie de coronavirus de-abia mai avem timp să ne bucurăm de lucruri mărunte din viață, cele care aduc, cu adevărat, fericirea. În timp ce unii își plâng de milă, alții redescoperă, în această perioadă, bucuriile mici ale vieții. 

Povestea pe care urmează să v-o spunem nu am aflat-o noi, însă cel care a trăit-o pe propria piele cu siguranță nu o va uita niciodată, la fel cum se întâmplă cu toți cei care o citesc. La un moment dat, un fost banchet și-a întâlnit iubirea vieții într-un cazino, o femeie frumoasă, economist de profesie.

Bărbatul ajunsese să-și ruineze viața din cauza jocurilor de noroc și fix în momentul în care credea că nimic nu-l mai poate surprinde a întâlnit-o pe ea, femeia care i-a schimbat viața. Cei doi au ajuns să aibă o frumoasă relație și o poveste de iubire așa cum numai în cărți mai găsești, însă destinul a avut alte planuri cu viețile lor.

CITEȘTE ȘI – CELEBRUL CÂNTĂREȚ JOHN PRINE A MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, DUPĂ CE A ÎNVINS CANCERUL DE DOUĂ ORI!

Femeia suferea de cancer în stadiu terminal, lucru pe care nu i l-a mărturisit niciodată partenerului său de viață. Într-o zi a dispărut brusc de acasă, iar acesta s-a gândit să-i facă surpriza vieții ei. A cumpărat inelul de logodnă, dar și o rochie de mireasă, însă mare i-a fost șocul atunci când a aflat că femeia pe care o iubea zăcea întinsă pe un pat de spital. A cerut-o de soție sub privirile tuturor medicilor alături de care pusese la punct întregul eveniment și cei doi s-au căsătorit chiar în spital. La 5 minute după ce și-a sărutat soțul, femeia s-a ridicat la cer. De atunci, ceva ciudat se întâmplă în viața bărbatului…

„Cum credeți că s-a întors destinul pentru acești 2 tineri îndrăgostiți ?
Când s-au cunoscut, ea era o tânără economistă, el un taximetrist (fost bancher). Povestea lui, este una destul de ciudată, dat fiind că dintr-un om de succes, a ajuns să conducă un taxi pentru a-și câștiga existența. Jocurile de noroc și anturajul l-au transformat într-un om de nimic. În timp ce era într-o sală de jocuri și își pierdea mințile printre acele mașinuțe, a avut ocazie să-și cunoască viitoarea soție, în timp ce aceasta era într-un control în acel casino. Nici prin gând nu le-ar fi trecut vreodată că o să poată avea o relație, dar.. soarta a decis!
El își vedea de jocul lui.. ea a trecut prin spate, ținând o cafea în mână.. iar în timp ce el era nervos și gesticula, a lovit-o din greșeală și cafeaua s-a vărsat pe amândoi.

Profund rușinată, aceasta și-a cerut scuze și i-a spus să o însoțească pentru a lămuri problema. Au ieșit din sală, iar tipa i-a propus să îi ofere câțiva bănuți pentru hainele pătate. El, a privit-o în ochi și de atunci nu și-a mai putut lua privirea din diamantul cristalin al ochilor ei.. iar după câteva secunde i-a propus să încerce să bea o cafea împreună .. pentru că nu ar accepta să primească bani în schimbul micului incident.
Fiind rușinată de cele întâmplate, a acceptat.. dar cu condiția să o consume fix în acel moment. Așa că au mers la o masă, s-au așezat.. și destinul a lucrat pentru amândoi. S-au cunoscut, și-au împărțit povestea vieții.. iar la câteva săptămâni după aceea, s-au mutat împreună.

Dragostea reciprocă, l-a adus pe bărbat cu piciorele pe pământ dar l-a lăsat un om fără prea mult curaj.. neputând să îi spună în cuvinte.. ce simte pentru ea. La nici 2 ani de relație, ea a aflat că are un cancer în stadiu terminal.. și l-a părăsit fără să spună o vorbă, gândind că este mai bine să o creadă o trădătoare decât să îl facă să sufere enorm din cauza bolii de care ea suferea.
Văzând că viitoarea soție i-a dispărut, prin relațiile pe care le formase, a reușit să afle locația unde se afla și nu mică i-a fost mirarea să afle că este internată într-un spital. Atunci.. el și-a făcut curaj.. și a zis: “Gata! Am fost destul laș și mi-am ascuns sentimentele! Sunt sigur că mă iubește și a plecat doar că era supărată că nu o cer de soție”. A cumpărat un inel și a dat fuga spre spitalul unde era internată (crezând că este ceva banal). În timp ce mergea către ea, a oprit și la un magazin cu rochii de mireasă, i-a cumpărat o rochie.. și a plecat spre marea lui iubire, crezând că va reuși să îi facă surpriza vieții.

Ajuns acolo.. a aflat că soția viitoarea lui soție suferea de cancer în fază terminală și totuși nu a dat înapoi. A cerut-o de soție.. după ce a plănuit în amănunt cu toți angajații spitalului despre ce avea să facă. Aceștia au fost martorii lor.. dintre ei, punându-se chiar și nași de cununie. După ce a spus DA, a dorit să își sărute soțul.. și la nici 5 minute, a plecat printre cei sfinți. Se spune că.. în fiecare zi de Duminică, acesta găsește câte o ciornă scrisă în fața ușii.. pe care scrie: îmi pare rău că am plecat.. ți-am spus un DA pentru o eternitate!

Ar trebui să apreciem ce avem, la timpul potrivit și să nu așteptăm o eternitate să se întâmple câte o schimbare în viața noastră”.