Povestea care a devenit virală! A auzit zgomote ciudate în casă și a făcut o fotografie. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea

Publicat: 08/12/2020 | 10:02

Un bărbat a decis să se mute din apartamentul în care stătea după ce a făcut o fotografie bucătăriei sale. Acesta a auzit mai multe zgomote ciudate și a decis să imortalizeze locul din care veneau. Ce a văzut în poza l-a îngrozit.

Tânărul locuia într-un apartament cu alți doi prieteni, iar într-o seară când era singur acasă a început să audă câteva zgomote ciudate ce veneau din bucătărie. Pentru că atmosfera era destul de bizară, acesta a hotărât să facă mai întâi o fotografei să observe dacă este cineva în locul cu pricina.

La o primă vedere nimic nu pare greșit în imaginea de mai sus, se observă un hol slab iluminat, iar în capăt bucătăria, cu niște obiecte greu de distins, lăsate pe masă. Însă dacă imagine este mărită un detaliu cu adevărat straniu va apărea în dreptul ușii.

Imaginea a devenit virală

Bărbatul a încărcat fotografia în mediul online și a devenit imediat virală. Dacă unuii internauți au fost destul de sceptici și au spus că este vorba despre un trucaj, cei mai mulți au fost îngroziți și au spus clar că în acea casă există o fantomă.

Văzând toate reacțiile, bărbatul a împărtășit întreaga poveste cu internauții și i-a asigurat că totul este cât se poate de real. Acesta a decis să se mute, cel puțin pentru o perioadă din apartament, însă cei doi prieteni ai săi au rămas în continuare acolo.

„După ce aud robinetul și zgomote din bucătăria mea, fac o fotografie și văd asta. Eu locuiesc cu trei prieteni, dar eram acasă singur la momentul fotografiei. După ce am făcut fotografia și am observat detaliul neașteptat, am verificat bucătăria și nu am găsit pe nimeni. Am verificat apoi fiecare cameră și nimeni altcineva nu era în casa mea.

Ușa din față era încuiată, iar ferestrele închise. Nu am nicio idee despre ce s-a întâmplat. Nu credeam că acest lucru va atrage atenția, dar vă mulțumesc celor care s-au arătat îngrijorați. Ca o actualizare, de când am văzut acest lucru, am plecat din apartament și am mers să stau cu familia mea. Le-am spus colegilor mei de apartament de ce am plecat, dar au ales să rămână acolo.”, a povestit bărbatul.