Poveste sfâșietoare! Un băiat de 12 ani şi-a abandonat câinele la un adăpost de animale. Ce a scris în biletul pe care l-a lăsat lângă patruped

Publicat: 22/02/2020 | 13:31

Povestea unui băiețel de 12 ani care și-a abandonat câinele la un adăpost de animale este emoționantă și sfâșietoare în același timp. Alături de cel mai bun prieten al său, copilul a lăsat o jucărie de pluș și un bilet în care a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

Citește și: Filmarea care a cutremurat întreaga lume: “Mamă, vreau să mor”. E înfiorător ce a pățit băiețelul de 9 ani, iar mama lui a cerut ajutorul imediat

Motivul tulburător pentru care un băiat de 12 ani şi-a abandonat câinele la un adăpost de animale

Andrés, un băiat de 12 ani din statul Michoacan, situat în vestul Mexicului, a impresionat milioane de oameni cu gestul său. Săptămâna aceasta, el și-a abandonat câinele la poarta unui adăpost de animale. Alături de puiul din rasa Pitbull, reprezentanții instituției au găsit o jucărie de pluș și un bilet pe care erau notate mărturisiri tulburătoare. Impresionați de povestea copilului și a patrupedului său, angajații adăpostului au publicat scrisoarea emoționantă pe pagina lor oficială de Facebook, dar și două imagini cu micuțul animal.

“Numele meu este Andrés şi am 12 ani. Împreună cu mama mea, am decis să ne lăsăm câinele pe mâinile voastre, ascunzându-l de tatăl meu pentru că el se gândea să îl vândă. Dar el a avut un comportament nepotrivit faţă de câine şi l-a lovit de multe ori. Într-o zi, l-a lovit atât de tare, încât l-a rănit grav la nivelul cozii. Sper că voi veţi putea să-l ajutaţi şi să aveţi grijă de el”, a precizat copilul în biletul pe care l-a scris înainte să își aducă cel mai bun prieten în locul în care îl știa în siguranță, relatează jurnaliștii de la CNN.

Mai mult, băiatul a precizat că și-a lăsat prietenul necuvântător alături de un animal de pluş pentru ca acesta să-i amintească mereu de el. Câinele lui Andrés va fi îngrijit de reprezentanţii adăpostului respectiv și, ulterior, fi dat spre adopţie.

Nosotros tenemos al cachorro que se hizo viral después de que un niño de 12 años decidiera dejarlo con nosotros en el…

Publicată de Xollin pe Luni, 17 februarie 2020

Imediat cum au făcut publică povestea, reprezentanţii adăpostului au primit sute de cereri pentru adopţie câinelui. Din păcate, asemenea cazuri, de abandon al animalelor, sunt foarte dese în Mexic, cei de la adăpostul de animale din Michoacan amintindu-le oamenilor că mai au alţi peste 120 de câini care aşteaptă să fie adoptaţi.