Poveste incredibilă în Vaslui! Mama și cele două fiice au făcut amor cu același bărbat

Publicat: 16/01/2020 | 11:45

O poveste incredibilă a ieșiti la iveală în Vaslui. Un lanț amoros greu de imaginat a intrat în atenția polițiștilor, care s-au autosesizat.

Incredibila telenovelă a început acum doi ani când o adolescentă, de 13 ani, și-a adus acasă iubitul de la acea vreme. Relația celor doi nu a mers, așa că s-au despărțit. Lucrurile au început să se complice în momentul în care bărbatul și-a dorit o relație și cu mama fetei, chiar dacă aceast era cu 10 ani mai tânără decât el.

În momentul în care adolescenta, ajunsă acum la vârsta de 15 ani, a aflat că mama ei a început o relație cu fostul iubit, a plecat de acasa, într-un sat vecin, la actualul partener. (CITEȘTE ȘI: VIORICA ȘI VIOREL DIN VASLUI, MARCAȚI DE O DRAMĂ. FEMEIA A FOST RĂPITĂ DE 3 BĂRBAȚI ȘI VIOLATĂ. E ȘOCANT CUM S-A TERMINAT TOTUL)

Dacă lucrurile nu păreau suficient de complicate până acum, povestea merge mai departe cu o întorsătură de situație și mai bizară. Se pare că bărbatul de 27 de ani a agresat-o sexual și pe fiica cea mică a femeii, care are doar 12 ani. Iar mama acestei în loc să îi i-a apărarea, a lungat-o de acasă.

Polițiștii au intervenit în complicata situație, iar în urma cercetărilor au aflat și alte lucruri care au șocat și mai tare. Se pare că atât mama, cât și fiica cea mare sunt însărcinate și se crede că tatăl este chiar bărbatul în cauză. Acum acesta este acuzat pentru viol, act sexual cu minor și agresiune sexuală.

Intervievată de către cei de la Adevărul, mama celor două fete a spus că bărbatul „A greșit.”,   în momentul în care a i-a abuzat fiica mai mică, iar despre relația cu fata cea mare a spus că a fost normală și nu vede nimic greșit acolo.