Poveste fabuloasă la Iași. Ce a făcut o vânzătoare de ziare care a găsit 20.000 de euro pe stradă

Publicat: 11/02/2020 | 13:18

Caz impresionant la Iași, acolo unde o femeie de 30 de ani, care își câștigă existența de pe o zi pe alta, vânzând ziare, a dat dovadă de spirit civic după ce a găsit o sumă imensă de bani. (VEZI ȘI: BRIGITTE & PASTRAMĂ UMBLĂ LA BANII DE LA ”SALTEA”)

Femeia a descoperit, luni, un portofel în care se aflau aproape 20.000 de euro. Bunul fusese pierdut în parcarea unui complex comercial din Iași și proprietara sa credea că i-a fost furat. Banii îi aparțineau unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. Ea a mers pe 6 februarie, la o casă de schimb valutar pentru a schimba banii, însă, din neatenție, a scăpat portofelul în parcare.

Dosarul de furt a fost închis

„La data de 6 februarie a.c., aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Iași și a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat că fapta nu se confirmă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, care au închis dosarul de furt după ce vânzătoarea de ziare a mers la Poliție și a restituit portofelul. (CITEȘTE AICI: UN BĂRBAT DE 69 DE ANI A GĂSIT 16.000 DE LEI ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN IAŞI ŞI I-A DUS LA POLIŢIE! CE A PRIMIT ÎN SCHIMB)