Poveste cu final fericit pentru tăticul călăreț de la Iași. Cătălin Moroșanu a făcut mare anunț

Publicat: 09/04/2020 | 18:32

Sergiu, tânărul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers călare la soția ce născuse la maternitate, s-a mutat în casă nouă. El a fost ajutat de Cătălin Moroșanu, dar și de sute de români, să strângă bani pentru a-și cumpăra o locuință.

Anunțul a fost făcut chiar de luptătorul român, care a arătat că Sergiu și familia sa au, de azi, o casă cu trei camere și bucătărie, care a costat 37.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Andrea Bocelli va concerta LIVE în Domul din Milano: Este doar o rugăciune. Oricine

„Am avut în total, 42.600 de euro toți banii. Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ. Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul. Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Acesta a spus că nici calul pe care a fost fotografiat Sergiu nu a fost uitat și că animalul va avea un grajd al său în grădina din spatele casei.

CITEȘTE ȘI: Un ROMÂN riscă închisoarea în Italia, după ce a fost prins cu droguri / A fugit

Sergiu și familia sa au rămas și cu 5.600 de euro din donațiile primite de peste tot din țară. Ei nu au voie să vândă casă timp de cinci ani.