Poți să fii șmecher cât 10, Poliția te întrece! JADOR, amendat cu o sumă colosală, în trafic: „M-am dat cocoș”

Publicat: 29/03/2020 | 16:16

Poți să fii șmecher cât 10, Poliția te întrece și, da! Unde-i lege, nu-i tocmeală niciodată. Acest lucru l-a aflat chiar JADOR, pe pielea lui, după ce a încercat să fie cocoș în trafic. 

JADOR s-a ales cu o amendă colosală, în trafic! Celebrul manelist a postat pe contul de TikTok marea „felicitare”, în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de lei! Cu zâmbetul pe buze, artistul a mărturisit că a vrut să „se dea cocoș”, dar legea l-a cam ars la buzunar.

„M-am dat cocoș și m-a oprit Poliția. Am luat amendă. Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române, vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă 3.000 de lei. Chiar nu era nevoie, dar asta e” a spus JADOR, cu zâmbetul pe buze, fluturând mândru amenda primită în trafic.

JADOR, din nou locul 1 în trendingul de pe Youtube

Timp de o săptămână de la lansarea melodiei „Dau moda”, JADOR și Lino Golden s-au bucurat din plin de celebritate și de locul 1 în trending, pe Youtube. Cu toate acestea, debutul Vulpiței în lumea muzicală i-a cam dat manelistului cariera peste cap, căci peste noapte, s-a trecut pe locul 2.

Melodia lansată de Vulpița de la Acces Direct și de Axinte a reușit să atingă un număr record de vizualizări, în numai câteva zile: nu mai puțin de 4 milioane, lucru ce i-a dat mari bătăi de cap lui JADOR, care a fost pur și simplu eliminat de pe locul 1 din trendingul de pe Youtube, loc ocupat, în cele din urmă, de Vulpița. Cu toate acestea, fericirea Vulpiței a fost de scurtă durată, căci acum, JADOR este din nou locul 1 în trending.