Postarea cu Vulpița de la Acces Direct care a devenit virală: “Nu reușim să găsim leac la coronavirus…” Oamenii au crezut că nu văd bine

Publicat: 02/04/2020 | 07:58

O postare făcută pe Facebook cu Vulpița de la “Acces Direct” a devenit virală și a încins spiritele în lumea virtuală! Oamenii au crezut că nu văd bine și au analizat imaginile cu “vedeta” de la Antena 1 din toate unghiurile posibile. Desigur, nu au lipsit nici criticile dure la adresa tinerei moldovence.

Citește și: Vulpița și Viorel primesc amenințări pe bandă rulantă! Ce scrie pe bilețelul pe care l-au găsit lipit de ușă

Postarea cu Vulpița de la “Acces Direct” care a devenit virală

Un colaj în care apar două fotografii cu Veronica Stegaru – una realizată în urmă cu trei luni, alta, recent – face senzație pe rețelele de socializare. Amuzat, dar și întristat de realitatea schimbată complet de virusul ucigaș din China, un internaut scris următorul mesaj când a făcut postarea: “Deci, voi îmi spuneți mie că se poate ajunge de la «asta» la «asta», dar nu reușit să găsim leac la coronavirus?”. Imaginea s-a viralizat la doar câteva zile distanță după ce Vulpița a bifat o performanță: melodia ei de debut a ajuns nr. 1 în trending pe YouTube! Astfel, ea reușit să “îi detroneze” pe Jador şi Lino Golden, care au au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Vestea că “vedeta” de la Antena 1 se află pe primul loc pe cea mai mare platformă video online l-a făcut pe Connect-R să răbufnească.

Află și: Jador reacționează după “meciul” cu Vulpița: “Nu am înțeles de ce oamenii…”

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, postarea virală cu Vulpița de la “Acces Direct” a strâns mii de reacții și, printre acestea se numără și următoarele comentarii: “E greu să ieși din prostie”, “Totuși, cine este această femeie mai photoshopată decât c#^*& fetelor de 12 ani?”, “Vezi că ți-ai uitat moaca și sânii la Blăgești”, “Mă uit la #gospodar fără pereche”, “Cea mai urâtă, te-a întrecut Jador, nu o să fii pe locul întâi niciodată”.

Postarea aceasta cu Vulpița de la “Acces Direct” a devenit virală © Facebook
Postarea aceasta cu Vulpița de la “Acces Direct” a devenit virală © Facebook

Nu rata: Scandalos! Câți lei primește Vulpița, în fiecare lună, de la stat. Vedeta Acces Direct e în continuare asistată social

Celebra soţie-vulpiţă de la Antena 1 a devenit ţinta multor glume pe Internet şi chiar şi vedetele de la noi o ironizează. Printre acestea se numără: Cleopatra Stratan, fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpița de la “Acces Direct”.

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de săptămâni bune este lider de audienţă.