Postarea care a devenit virală. Modul inedit în care și-a cerut în căsătorie iubita! „Glumești?”

Publicat: 11/05/2021 | 20:04

Un tânăr le-a prezentat internauților de pe TikTok cum și-a cerut în căsătorie iubita. Postarea acestuia a adunat peste 15 milioane de vizualizări, iar internauții au fost cuceriți.

Cei doi tineri au luat un picnic în parc, iar meniul a constat în mai multe preparate de la KFC. Însă, ce părea doar o masă în aer liber s-a transformat în evenimentul cel mai important din viața tinerei. Într-un biscuite de la KFC, iubitul acestei a ascuns inelul de logodnă. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE O TÂNĂRĂ DIN TIMIȘ! A FOST CEVA INEDIT)

Când a rupt în jumătate biscuitele, tânăra a avut parte de o surpriză de proporții, a văzut inelul de logodnă, iar acela a fost momentul în care iubitul ei i-a pus marea întrebare: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Tânăra a fost șocată și a întrebat în repetate rânduri: „Glumești?”, în cele din urmă a spus un mare „Da”. Totul a fost înregistrat și postat pe TikTok. Postarea a adunat peste 3 milioane de aprecieri și 15 milioane de vizualizări. Internauții s-au declarat cuceriți de modul în care tânăra a fost cerută în căsătorie.

KFC ar trebui să facă o reclamă despre asta”. „Aceasta este cea mai autentică cerere în căsătorie pe care am văzut-o.”, „În cazul în care KFC nu se ocupă de nunta lor o să fiu foarte dezamăgit.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.