Poneiul care a devenit viral! A fost plimbat prin tot orașul cu mașina. Și-a pus chiar și centura de siguranță

Publicat: 17/06/2021 | 21:30

Un ponei din Iași a devenit viral pe rețelele de socializare. Animalul a fost plimbat cu mașina pe bulevard și a atras atenția tuturor. Simpaticul ponei nu a părut deranjat de atenția primită și s-a bucurat în liniște de plimbare.

Imagini surprinzătoare au fost filmate în plină zi, pe un bulevard din centrul Iașiului. Participanții la trafic au fost surprinși de ce au văzut și au scos imediat telefoanele pentru a imortaliza momentul. Pe bancheta din spate a unei mașini se afla un ponei, alături de doi copii. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI SURPRINZĂTOARE DIN CRAIOVA. A SCOS CALUL LA PLIMBARE PRIN CENTRUL ORAȘULUI. VIDEO)

Animalul, foarte liniştit, stătea cu capul ieşit pe geam, admirând împrejurimile şi părând obişnuit cu o astfel de situaţie. S-a bucurat de plimbare și s-a lăsat fotografiat. Comportamentul acestuia a dat de înțeles că nu se află la prima experiență de acest tip, iar plimbările cu mașina sunt ceva obișnuit pentru el.

Din imagini surprinse se poate observa faptul că animalul este legat de tetiera scaunului din dreapta față cu o funie și este foarte liniștit. Șoferul i-a pus „centura de siguranță” poneiului pentru a se asigura că nu poate ieși pe geam.

(VEZI ȘI: POVESTEA PRIMARULUI DIN GORJ CARE A SĂRBĂTORIT ÎN GOANA CALULUI OBȚINEREA UNUI NOU MANDAT. „«ŞOIMUL» ESTE PRIETENUL MEU, CARE ÎMI ŞTIE GREUTĂŢILE”)

 

 

Sursa foto: captură video