Acasă » Exclusiv » Polițistul care și-a agresat amanta a primit ordin de interdicție! Judecătorii din București îl consideră un pericol

Polițistul care și-a agresat amanta a primit ordin de interdicție! Judecătorii din București îl consideră un pericol

De: C. C. 13/12/2019 | 22:57

În urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, AICI, detalii halucinante despre polițistul din București care și-a ”tocat” în bătaie amanta din cauza unor SMS-uri pe care le-a găsit în telefonul acesteia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră legate de ”aventura” care s-a terminat cu multe vânătăi, dar și  cu… un ordin de interdicție. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de mega-scandalul amoros în care a fost implicat un polițist din București. (NU RATA: SUPER-VEDETA DIN SERIALUL DE LA PRO TV ȘOCHEAZĂ LA 24 DE ANI)

După ce a fost ”tocată” în bătaie și acuzată de infidelitate, A.S, apetisanta instructoare de fitness care s-a iubit cu omul legii, L.C., a cerut ajutorul autorităților. Potrivit unor surse din mediul judiciar, sexy-instructoarea de fitness a obținut în instanță emiterea unui ordin de protecție. Timp de 30 de zile, polițistul trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de femeie, față de reședința și locul de muncă a acesteia. Bărbatului i s-a interzis categoric orice contact cu instructoarea de fitness. Și, mai mult decât atât, omul legii a fost obligat la plata sumei de 500 de lei, onorariul apărătorului din oficiu al pârâtului.

Decizia instanței

”Soluția pe scurt: Admite cererea, astfel cum a fost precizată, privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei …., identificată cu CNP……., cu domiciliul în Bucuresti, ……., sector 1, în contradictoriu cu pârâtul……, cu domiciliul în …………….

În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 30 de zile de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 300 m faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din ……, şi faţă de locul de muncă al reclamantei (…)

În temeiul art. 23 al.1 lit. f din Legea nr. 217/2003, interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă, sau în orice alt mod, cu reclamanta. Stabileşte onorariul apărătorului din oficiu al pârâtului la suma de 500 lei, ce urmează a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei.

În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului.

Cu drept de apel, în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 11.12.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Încheiere finală”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Un polițist a primit ordin de restricție după ce și-a bătut amanta

O poveste incredibilă

Într-o altă perioadă – nu foarte îndepărtată – a vieții lor, atunci când fiecare întâlnire se transforma într-o adevărată desfătare, L.C. – polițist – și A.S. – apetisantă instructoare de fitness – au trăit momente care, cel puțin în teorie, ar fi trebuit să fie de neuitat. Polițistul, familist la vremea respectivă, a făcut o pasiune nebună pentru sexy-instructoarea de fitness, iar de aici și până la o relație  ”cu năbădăi” nu a durat mult. (VEZI ȘI: WHAT’S UP A MUȘCAT ȘI A AMENINȚAT UN POLIȚIST)

Amanta l-a pus pe jar pe L.C., încă de la începutul relației păstrate ”la secret”, iar polițistul și-a împărțit viața personală în două părți. Prima dintre ele, dedicată soției și serviciului, acolo unde poza în stâlp al familiei și în bărbatul care face tot posibilul pentru ca toată lumea să fie fericită și mulțumită, iar cea de-a doua rezervată, exclusiv, amantei, ai cărei nuri l-au făcut, de la prima ocheadă, să își piardă ”uzul rațiunii”, vorba lui Caragiale.

Aventura exatraconjugală s-a desfășurat fără sincope, o anumită perioadă de timp, cei doi savurându-și pasiunea și bucurându-se, fără restricții, de o relație… trupească și sufletească. Dar întreg scenariul a suferit rapid transformări dureroase, la propriu și la figurat.

O instructoare de fitness a fost ”tocată” în bătaie de amantul polițist

Polițistul L.C., stâlp al familei oficiale, a decis să-și ducă soția în concediu. Nimic anormal în asta, cu atât mai mult atunci când ești cu musca pe căciulă și te rod, măcar câteva minute în decursul unei zile, anumite remușcări. Zis și făcut, planul este dus la îndeplinire, numai că intervine în scenariu frumoasa amantă. A.S. s-a declarat, de cum a aflat ce intenții conjugale are amantul, împotriva unui astfel de concediu, pe care bărbatul să îl petreacă alături de consoartă. Atunci când a observat că nu a reușit să-l convingă pe L.C. să renunțe la idee, amanta a decis să treacă la… represalii. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIST PENTRU 20 DE ZILE. ȘI-A DAT DEMISIA DE LA IPJ PRAHOVA ȘI FACE MĂRTURISIRI ȘOCANTE)

În consecință, pe principiul ”Asta ai vrut, asta obții!”, amanta pleacă – la rândul său – în concediu, dar nu singură, ci împreună cu un grup de prietene. Evident că distracția a fost la superlativ, iar ”echipa” s-a bucurat de fiecare zi relaxantă. Ca fetele, atunci când li se ivește ocazia să zburde pe plaje însorite. Asta nu înseamnă că amantul ar fi fost fost înșelat, însă plecarea în sine a fost deranjantă pentru orgoliul masculin. ”Amorul propriu”, grav afectat în cazul de față, a indus o situație împinsă până la extrem.

Polițistul nu i-a cerut amantei actele la control, ci… telefonul

Revenit din concediul petrecut alături de soție – trebuie să menționăm și că, între timp, cei doi au divorțat, preferând să pornească pe drumuri separate – polițistul L.C. a dorit să se refugieze, din nou, în brațele focoasei amante. Numai că plecarea acesteia într-un concediu separat, alături de prietene, și gândul că aceasta l-a ”tradus” l-au determinat să treacă la verificări amănunțite. În consecință, a pus mâna pe telefonul amantei și a dorit să știe dacă s-a petrecut ceva… reprobabil. A descoperit un SMS așa-zis compromițător – amanta conversase cu cineva, folosind apelativul ”scumpule”, ceea ce, conform informațiilor obținute de site-ul nr. 1 din România, era un termen utilizat adeseori de femeie, indiferent de interlocutor – și „i-a sărit muștarul”.(NU RATA: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Din nefericire, nu a fost vorba numai despre o simplă ceartă între doi iubiți care, după câteva minute, regăsesc gustul dulce al împăcării. Surescitat, polițistul a rupt-o cu bătaia pe biata femeie, folosind o forță disproporționată. În furia sa, bărbatul a uitat de toate momentele petrecute alături de iubită, iar gelozia l-a transformat într-un om care nu s-a mai putut controla.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice