Polițistul care l-a imobilizat pe bătrânul din Pitești are un trecut controversat. Tânărul ar fi furat 8.000 de lei

Publicat: 19/04/2021 | 13:48

Daniel Drăghici, polițistul care l-a imobilizat pe bătrânul din Pitești, are un trecut controversat. Tânărul ar fi furat 8.000 de lei,  după ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bărbat prin metoda Accidentul.

Doi agenți au fost reținuți în dosarul morții bărbatului care și-a dat ultima suflare pe o stradă din Pitești, după ce polițiștii l-au scos dintr-un local în care a izbucnit un incendiu și apoi l-au fi bruscat. Unul dintre ei este Daniel Drăghici, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În mai 2018, presa din Argeş şi Poliţia Română l-au prezentat pe Daniel Drăghici drept un erou pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul, potrivit Adevărul. După patru luni, însă, a devenit principalul suspect în anchetă. (CITEȘTE ȘI: MEDIC LEGIST, DESPRE BĂRBATUL DE LA PITEȘTI CARE ȘI-A DAT ULTIMA SUFLARE DUPĂ CE A FOST IMOBILIZAT DE POLIȚIȘTI: ”A FOST O MOARTE VIOLENTĂ”)

Și-ar fi însușit aproximativ 8.000 de lei

În 2018, un bătrân îi dădea un plic cu bani unui escroc care îl înşelase prin metoda „Accidentul”. Daniel Drăghici se afla în zonă,  a sunat imediat la poliţie şi a reușit să-l imobilizeze pe suspect. Bătrânul căruia i-au fost returnaţi banii le-a declarat anchetatorilor că în plic erau 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit polițistul.

Ulterior anchetatorii au descoperit că Daniel Drăghici și-a însușit aproximativ 8.000 de lei, bani din care și-a achiziționat mai multe lucruri scumpe între care și un laptop. Ca să nu se aleagă cu un dosar penal, polițistul ar fi returnat suma în toamna anului 2018. Astfel, într-un final, cazul a fost soluționat pe cale amiabilă.