Polițiștii torționari de la Secția 16, îngroziți în arest de interlopul care a încercat să ucidă un bebeluș

Publicat: 18/04/2021 | 23:40

Întâlnire de gradul zero în arestul Poliției din Capitală! Cătălin Boju, interlopul care a încercat să dea cu mașina peste un bebeluș de doar șapte luni, a dat nas în nas cu polițiștii care au sechestrat și torturat doi bărbați din București. Ce s-a întâmplat după 30 de zile? CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Cătălin Boju, interlopul despre care se vorbește în târg că l-a bătut pe celebrul Cătălin Zmărăndescu, îngrozea o țară întreagă prin fapta sa de la mijlocul lunii ianuarie a acestui an. Și-a parcat mașina, pe trotuar însă, iar un bărbat i-a reproșat alegerea, invocând că nu are pe unde să se strecoare cu landoul în care se afla bebelușul de doar șapte luni.

Lui Boju i-a sărit muștarul și a început să înjure. Avea să facă apoi un gest incalificabil: a intrat cu mașina în landoul în care se afla copilașul. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL CARE A REVOLTAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ CALCE CU MAȘINA UN BEBELUȘ ERA SĂ-L OMOARE ÎN BĂTAIE ȘI PE CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU)

Polițiștii acuzați de sechestrare și tortură au fost mutați din celula lui Boju

Polițiștii de la Secția 16, mutați din celula interlopului Cătălin Boju

Temutul interlop avea să fie ridicat de oamenii legii, iar dosarul era preluat de Serviciul Omoruri. Boju a fost reținut inițial pentru 24 de ore, dar mandatul avea să fie prelungit pe 30 de zile. Cătălin Boju se află și acum în arestul Poliției, iar judecătorii sunt pe punctul de a finaliza cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor pentru a-l trimite în judecată. (NU RATA: INTERLOPUL CARE A VRUT SĂ CALCE CU MAȘINA UN BEBELUȘ, PEDEPSIT DE CLANUL CĂMĂTARILOR)

CANCAN.RO a aflat că interlopul a dat nas în nas, în arest, chiar cu polițiștii de la Secția 16, la rândul lor arestați, nimeni alții decât cei acuzați că au sechestrat și torturat doi bărbați. Nu mai puțin de 30 de zile au împărțit aceștia celula cu Boju, dar foștii lor colegi s-au gândit să-i protejeze, bănuind că interlopul, certat des cu legea, le va face rău.

Deși polițiștii acuzați au fost mereu atent supravegheați, s-a decis mutarea lor într-o altă celulă, pentru a preveni, astfel, eventuale incidente. Cei care vor compărea, în scurt timp, în fața magistraților, interlopul și polițiștii acuzați de tortură și sechestrare, au rămas, însă, în aceeași secție, dar riscul unei încăierări a fost redus, astfel, la zero.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.