Polițiștii, șocați de modul în care au găsit-o pe Daniela Crudu, pe patul de spital: „Era foarte speriată, plângea și nu putea să fie coerentă”

Publicat: 11/02/2020 | 09:45

Apar noi informații legate de scandalul care a aruncat în aer lumea showbizului. Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital duminică dimineața, după ce a fost lovită cu bestialitate de iubitul ei croat. Vedeta a șocat oamenii legii, care au văzut-o în cea mai gravă ipostază, pe patul de spital. 

Daniela Crudu a rămas cu traume psihice după ce iubitul ei croat i-a aplicat o bătaie soră cu moartea. Bruneta a ajuns de urgență pe mâna medicilor, iar în momentul în care polițiștii au venit la ea la spital pentru a o întreba ce anume s-a întâmplat, vedeta s-a pierdut cu firea și cu greu a putut să lege câteva cuvinte, pentru a descrie chinurile la care a fost supusă de propriul ei iubit.

Potrivit wowbiz.ro, mai mulți martori au declarat că în momentul în care polițiștii au ajuns la spital, Daniela Crudu era extrem de speriată, nu reușea să fie coerentă și le repeta mereu că îi este foarte frică. De asemenea, fosta asistentă păcătoasă a mărturisit că nu vrea să depună plângere din teama de a nu păți ceva mult mai rău.

”Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarați. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au dezvăluit persoane de la fața locului, potrivit sursei citate.