Polițiștii italieni șocați de mărturia unei prostituate românce: „Am 25 de ani și …”

Publicat: 19/06/2021 | 17:50

Polițiștii italieni desfășoară cu regularitate razii în zonele rău famate ale Romei și, de fiecare dată, din nefericire, descoperă multe minore care practică prostituția. Sunt adolescente din toate colțurile lumii care au ajuns pe mâinile proxeneților și sunt obligate să se prostitueze. Recent, carabinierii au descoperit la un colț de stradă o româncă, tânără, care le-a spus printre dinți câteva cuvinte. 

De regulă, fetele care ajung să practice prostituția sunt atent supravegheate de traficanții de carne vie și sunt considerate trădătoare dacă vorbesc cu poliția. Cu frica în sânge, tinerele prestează servicii sexuale fără să aibă la cine să apeleze pentru a le scăpa de calvarul în care trăiesc. Puține sunt cele care au curajul să vorbească atunci când polițiștii le găsesc la locul „muncii”. Este și cazul unei tinere din România, care, de curând, le-a mărturisit oamenilor legii că a văzut fete de 16 ani care sunt obligate să  ”facă trotuarul”.

CITEȘTE ȘI UN BĂRBAT DIN GALAȚI, ÎN VÂRSTĂ DE 45 DE ANI, A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎNTR-O CANALIZARE DESCOPERITĂ

Mărturiile terifiante ale unei românce

Potrivit stirileprotv.ro, polițiștii italieni au reușit să vorbească cu una dintre fetele găsite la colț de stradă. E româncă și are 25 de ani, dar practică această meserie de foarte mulți ani.

”Am 25 de ani. Am fost adusă aici minoră”, spune ea.

Pentru a se apăra de ororile la care sunt supuse de traficanți, fetele nu recunosc faptul că există un pește în spate, care le monitorizează. Suțin că lucrează pe cont propriu.

“E dificil să le faci să vorbească despre lucuri despre care nu ar trebui să vorbească! Dacă vorbesc, sunt considerate trădătoare! Un peşte riscă mult dacă trimite o fată minoră la stradă. Riscul e mare”, a declarat, conform sursei precizate mai sus, Pierpaolo Formoso, șeful echipei operative.

VEZI ȘI FOST CONCURENT ”CHEFI LA CUȚITE”, DE NEGĂSIT! MIHAI CSILLAG A DISPĂRUT DE 3 LUNI, IAR MAMA LUI A FĂCUT UN APEL DISPERAT PE FACEBOOK

Sursă foto: pixabay.com