Polițiștii ieșeni au cerut ajutorul populației într-un caz de dispariție. Rudele lui Gheorghe Sîrbu speră ca acesta să fie găsit în viață

Publicat: 07/01/2021 | 19:15

Gheorghe Sîrbu, un bărbat de 79 de ani din județul Iași, este de negăsit de ieri, iar rudele sale au alertat disperate poliția. Agenții au cerut ajutorul populației și au oferit câteva informații prețioase despre individul care a dispărut. Familia și apropiații se roagă pentru o minune, mai ales că astăzi, 7 ianuarie, este sărbătorit de creștinii ortodocși Crăciunul pe rit vechi – calendarul iulian sau pe stil vechi este decalat cu 13 zile față de cel oficial.

Gheorghe Sîrbu, căutat de rude și polițiștii ieșeni

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iași au fost sesizaţi ieri de unul dintre membrii familiei lui Gheorghe Sîrbu că acesta a plecat de la domiciliul său din comuna Tomești şi nu a mai revenit.

UPDATE 19:29 – Eforturile oamenilor legii au fost încununate de succes: bărbatul a fost găsit și este în viață, relatează jurnaliștii publicației bzi.ro.

Nu rata: OMS liniștește pe toată lumea: “Nu există niciun semn că mutația din Africa de Sud poate rezista vaccinului anti-Covid”

Potrivit anchetatorilor, când a plecat de acasă, Gheorghe Sîrbu era îmbrăcat cu geacă de culoare albastră, pantaloni de tip jeans de culoare albastră, era încălțat cu ghete de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.

Semnalmentele bărbatului dispărut: înălţime 1,70 m, constituție robustă, păr cărunt cu calvitie, ochi albaștri.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Citește și: Coșmar într-o familie din județul Vaslui. Un bărbat s-a înjunghiat în inimă după o ceartă cu fiul său