Polițiștii din Timiș au adus mâncare bătrânilor și copiilor izolați din județ. Imagini emoționante

Publicat: 14/04/2020 | 18:57

Azi, 14 aprilie a.c, polițiștii timișeni au făcut o vizită unor bătrâni și copii, nu departe de Timișoara, mai exact în orașul Făget și satele Bichigi și Temerești cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Este vorba despre o mamă care își crește singură cei 5 copii și 7 bătrânei cărora doar vecinii le mai deschid din când în când poarta.

Izolați de-a dreptul, dar cu suflet mare, o să treacă și peste aceasta perioadă, care a pus la încercare o comunitate întreagă.

Donarea de sânge

În luna februarie a.c, politiștii timișeni au organizat o noua sesiune de donare de sânge în cadrul Campaniei „Protejam oameni, ajutăm oameni!” inițiată de I.P.J. Timiș, iar bonurile au fost valorificate pentru ca și acesți oameni să simtă spiritul sărbătorilor Pascale.

„Au zis că ne mai așteaptă.. Vom reveni cu drag!! Împreună vom reuși! Un mic gest poate aduce multe zâmbete!”, transmit polițiștii din Timiș cu ocazia primului Paște care va avea loc în timpul unei pandemii din ultimii 150 de ani.

Situația la nivel național

Până pe 14 aprilie 2020, numărul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza infecției cu COVID-19 a ajuns la 332, iar numărul persoanelor testate pozitiv a ajuns la 6.879!

Bilanț tragic în România, după ce numărul morților din cauza coronavirusului a crescut! Grupul de Comunicare Strategică anunță că numărul morților a ajuns azi, 14 aprilie, la 332. Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 6.879.