Polițiștii din Târgu Jiu caută un bărbat care ar fi plătit o prostituată cu bani falși

Publicat: 08/01/2020 | 14:24

O prostituată din Târgu Jiu a reclamat la poliție că a fost plătită cu bani falși de către un client. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj face acum investigaţii cu privire la punerea în circulație de bancnote false. (NU RATA: CUM S-A RĂZBUNAT UN CLIENT DIN BUCUREȘTI PE O PROSTITUATĂ CARE L-A ”TAXAT” CU 250 LEI?! JUDECĂTORII L-AU CONDAMNAT LA 2 ANI DE ÎNCHISOARE FIINDCĂ…)

Cercetările au fost declanșate ca urmare a unei plângeri venite din partea unei femei care își oferă serviciile sexuale pe un site de anunțuri. Potrivit unor surse judiciare, femeia a reclamat că un client ar fi folosit bancnote false pentru a o plăti.

Polițiștii îi caută pe falsificatori

Prestațiile sexuale ar fi avut loc într-un apartament din centrul municipiului Târgu Jiu, pe care tânăra l-ar fi închiriat împreună cu mai multe „colege”. Reclamanta ar fi fost nemulțumită, o dată în plus, pentru că bărbatul care a plătit-o cu bani falși a solicitat-o de mai multe ori, ea pierzând astfel potențiali clienți serioși.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au precizat că toate persoanele care se ocupă cu falsificarea de bani și plasarea acestora pe piață sunt în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatarea a Criminalității Organizate.

Astfel, se fac verificări amănunțite în urma sesizării depuse. (VEZI ȘI: UN POLIȚIST DIN PRAHOVA I-AR FI TRIMIS POZE INDECENTE UNEI PROSTITUATE, CARE ERA CERCETATĂ ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM. CE PROMISIUNE I-AR FI FĂCUT OMUL LEGII)