Poliţiştii din Dolj sunt în alertă! Două minore au dispărut fără urmă

Publicat: 21/12/2020 | 20:34

Două minore au dispărut de acasă, iar familia și autoritățile au demarat căutările. Polițiștii au făcut un apel public ca oricine deține informații despre cele două fete să contacteze autoritățile.

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., în legătură cu dispariția tinerei Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani. Fata a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit. (CITEȘTE ȘI: A FOST GĂSITĂ FEMEIA DE 52 DE ANI CARE ERA DATĂ DISPĂRUTĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EA ÎN ULTIMELE ZILE)

Stancu Andreea-Cătălina are constituție atletică, înălțimea de 1,57 m, aproximativ 55 de kg, ochi căprui, păr șaten tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă galbenă din material textil, blugi albaștri și ghete negre.

În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu. Persoanele care dețin informații utile cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Tânără dispărută

În aceeași zi, Poliția Orașului Bechet a fost sesizată  în legătură cu dispariția fetei Tiru Roxana Adriana, de 17 ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit. (VEZI ȘI: FETIȚĂ DE 11 AI, DISPĂRUTĂ DE ACASĂ DUPĂ CE NU S-A MAI ÎNTORS DE LA MAGAZIN. UNDE A FOST GĂSITĂ)

Tiru Roxana Adriana are constituție atletică, înălțimea de 1,60 m, aproximativ 58 de kg, ochi albaștri, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.

La data plecării, minora purta o geacă neagră din material textil, blugi albaștri și ghete negre.

Oricine deține informații despre cele două fete este rugat să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.