Polițiștii de la Rutieră au ”tăbărât” pe Gigi Becali! Imagini exclusive

Publicat: 06/01/2020 | 23:00

Gigi Becali, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, a fost urmărit de ghinion în trafic. Patronul FCSB a fost nevoit să dea explicații în fața oamenilor legii, după ce un echipaj de la Rutieră l-a tras pe dreapta. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare cu latifundiarul din Pipera. (CITEȘTE ȘI: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST! CUM A „TRECUT” TOTUL PE NUMELE MAMEI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini savuroase, care îl au în prim-plan pe Gigi Becali, unul dintre cei mai surprinzători oameni de afaceri de la noi din țară. (NU RATA: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

Gigi Becali, tras pe dreapta!

Chiar în ziua în care credincioșii prăznuiesc Botezul Domnului, Boboteaza, latifundiarul din Pipera ar fi ”păcătuit” în trafic și din această cauză a trebuit să se “spovedească” în fața oamenilor legii. Gigi Becali, care se afla la volanul Bentley-ul de 250.000 € “confiscat” de la nepotul intrat în dizgrație, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Rutieră. Totul s-a petrecut în cartierul milionarilor, Dorobanți. Din câte se pare, Gigi Becali ar fi fost prins în offside de oamenii legii, după ce ar fi blocat circulația în Dorobanți cu Bentley-ul de un sfert de milion de euro.

Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră

Patronul FCSB, ținută șic!

Imediat ce a oprit bolidul de lux, patronul FCSB a coborât din mașină și s-a îndreptat către polițiști. Îmbrăcat lejer – dar în ton cu vremea capricioasă de afară – latifundiarul din Pipera a ținut să-și asorteze ținuta sport și adidașii de firmă cu o tradițională căciulă de astrahan. Din câte se pare, Gigi Becali a scăpat basma curată și asta pentru că oamenii legi ar fi fost destul de indulgenți cu milionarul și nu l-ar fi sancționat pentru abaterile din cauza cărora l-au oprit.

Patronul FCSB s-a ”spovedit” în fața oamenilor legii de Bobotează

A ”confiscat” Bentley-ul lui Vasi Geambazi

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, în traficul aglomerat din Capitală, pe celebrul milionar Gigi Becali. Patronul FCSB a apărut cu un superb bolid de lux, evaluat la un sfert de milion de euro, un Bentley Bentayga. Din câte se pare, vestitul om de afaceri i-a ”confiscat” Bentley-ul de 250.000 € nepotului intrat în dizgrație, Vasi Geambazi. Și asta pentru că, potrivit surselor noastre, bijuteria pe patru roți la volanul căreia se afla Gigi Becali i-ar aparține nepotului acestuia. (NU RATA: AU REFUZAT SĂ-L ANGAJEZE LA 19 ANI, IAR AZI ESTE UNUL DINTRE ”PUȘTII-MINUNE” AI ROMÂNIEI!)

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a vorbit la telefon în timp ce se afla la volan

Și-a riscat permisul de conducere!

Din câte se pare, atunci când are afaceri importante de rezolvat sau poate că trebuie să discute despre problemele presante de la FCSB, milionarul nu ia în seamă anumite reguli. Așa s-a întâmplat și de această dată: Gigi Becali nu a ținut cont că se află la volan și a pus telefonul la ureche.

Gestul  putea să-l coste extrem de scump, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent. Și asta pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc. Cei care sunt prinși de poliție în timp ce folosesc telefonul mobil riscă să rămână fără permisul de conducere vreme de o lună, pot fi sancționați cu 9-20 de puncte și plătesc o amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei. (NU RATA: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)