Polițiștii de la Rutieră au avut un șoc. Pe cine au oprit ieri în București, în trafic

Publicat: 27/02/2020 | 08:44

Întâlnirile din trafic nu sunt, întotdeauna, doar o modalitate prin care polițiștii de la Rutieră dau amenzi și puncte de penalizare. Uneori, apar și situații în care șoferul și polițistul respectiv fa o poză împreună, iar respectiva fotografie ajunge în mediul online și devine virală.

Un astfel de caz este cel al actorului Ion Haiduc de la Teatrul Nottara, acesta fiind oprit în trafic fără a fi avut loc vreun incident. Pur și simplu, pleâcnd de la ideea că cine se trezește de dimineață ajunge departe, autorul fotografiei a scris că dacă te trezești de dimineață poți avea ocazia să faci… o fotografie frumoasă.

”Cine se trezește de dimineață face o poză frumoasă! Respect, maestre! Și un trafic fără evenimente ca să ne mai țineți puțin cu sufletul la gură cu serialul!  ????‍♂️????”, este mesajul postat pa pagina de socializare ”Polițiștii au umor”.

Ion Haiduc s-a fotografiat cu polițistul de la Rutieră

”Maestrul conduce o mașină normală”

Bineînțeles, internauții au intrat în acest ”joc”, postând mesaje în dreptul fotografiei.

”Interesant (sau trist) este faptul că acest actor conduce o mașină veche de cel puțin 16 ani, iar ,,vedetele de carton” au mașini de zeci de mii de euro, deși dânsul are mai mulți ani de muncă decât au acestea de viață…”, ”Si maestrul conduce o masina normala, fara fițe, fara impresii (un mare respect pentru asta)????????”, ”Ba ce chestie, cum dati voi respect ca omu are o masina veche, dar invidiati pe care au masini sa zic luxoase, nu va mai trece comunismu din voi ????”, ”Ion Haiduc! A fost actor la Teatrul National Timișoara, de ani buni este la București. ❤️”, ”Eu daca nu-mi beau cafeaua pot trece si pe langa presedinte ca nu-mi dau seama????????”, au fost câteva dintre comentarii.