Polițiștii au oprit-o în trafic pe Anda Adam! Motivul…

Publicat: 18/12/2019 | 22:51

Una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală românească a fost nevoită să dea explicații în fața oamenilor legii! Anda Adam a fost oprită în trafic de polițiști dintr-un motiv uluitor. Totul i s-a tras de la bolidul de lux cu care face senzație pe străzile Capitalei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă,în exclusivitate, imaginile „acțiunii”. (CITEȘTE ȘI: BURLACII-VEDETĂ DE LA EXATLON AU ATACAT ”ÎN HAITĂ” BUNĂCIUNILE DIN CLUB!)

Efortul pe care cântăreața l-a făcut în trecut, când și-a tunat Porsche-ul, nu a fost în zadar. Și asta pentru că, acum, oriunde ar merge, Anda Adam atrage toate privirile cu bijuteria ei pe patru roți. Cântăreața a atras însă și atenția oamenilor legii, care n-au ezitat și au oprit-o în trafic. (NU RATA: ANDA ADAM ȘI-A ”ASORTAT” PORSCHE-UL CU… ADIDAȘII ȘI ȘAPCA!)

Culoarea mașinii i-a atras și pe polițiști

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anda Adam în zona Dorobanți din Capitală, unde aceasta a fost oprită în trafic de un echipaj de la Rutieră. Din câte se pare, artista a dat explicații polițiștilor pentru culoarea mașinii sale. Verdele lime mat – pe care l-a ales atunci când și-a tunat mașina – a stârnit interesul oamenilor legii, care au fost extrem de vigilenți în momentul în care artista a trecut pe lângă ei. Imediat, echipajul a luat urma vedetei și a tras-o pe dreapta.

Anda Adam a fost oprită de un echipaj de la Rutieră

După ce au luat actele la puricat și s-au asigurat că folia cu care este colantată mașina ar fi omologată, polițiștii au lăsat-o pe cântăreață să plece. Astfel că Anda Adam și-a văzut liniștită de drum, după minutele de tensiune pe care le-a trăit atunci când a fost luată la bani mărunți de către polițiști. (NU RATA: PROBLEME FINANCIARE PENTRU WHAT’S UP DUPĂ CE A ”PRIMIT” CONTROL JUDICIAR)

Anda Adam a fost oprită în trafic de un echipaj de la Rutieră

Obsesie pentru verdele neon!

”Am o obsesie cu verdele ăsta neon. Nu este de acum, această obsesie o am de mult timp. Am multe chestii verzi chiar și în casă. Atunci când am fost să aleg culoarea pentru mașină am ales verde pentru că eu cred că îmi place foarte tare. Am vrut să fac o culoare mai nebună, dar ar fi fost o culoare prea de fată și soțul meu mi-a zis: «Băi, din când în când o să mai merg și eu cu mașina și nu vreau să o faci roz pentru că eu nu o să mă mai urc în ea». Pentru că o conduce și soțul meu, eu am ales o culoare neutră, să fie și de fată și de băiat”, declara  Anda Adam, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

S-au căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)