Poliţiştii au găsit-o pe mama din Olt care şi-a abandonat copilul pe câmp

Publicat: 30/04/2020 | 16:38

În această după-amiază, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Verguleasa, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Investigații Criminale, a fost identificată persoana care, în urmă cu câteva zile, și-ar fi abandonat bebelușul pe raza satului Căzănești, din județul Olt.

Femeia – de 31 de ani  -din județul Vâlcea a fost audiată de polițiști. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, cu persoana în stare de libertate.

Bebeluşul a fost găsit la marginea localităţii Verguleasa, județul Olt. Poliţiştii au căutat-o intens pe mama acestuia.
Cel care a descoperit copilul este un tânar din sat care se ducea să-şi ia calul de la camp. Bebeluşul găsit este o fetiţă de aproximativ două luni.

Aceasta era înfăşurată într-o pătură, pe drumul care leagă Verguleasa de Cungrea, iar alături avea un rucsac cu scutece de unică folosinţă, biberon cu lapte şi medicamente. Inițial, tânărul şi-a anunţat, apoi a alertat autorităţile.

(CITEȘTE ȘI: ANCHETĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! ȘEFUL CORPULUI DE CONTROL A FOST DEPISTAT CU COVID-19. REACȚIA LUI NELU TĂTARU)