Polițista a fost prinsă în timp ce făcea amor în secție. Colegii au încremenit când au văzut cine era bărbatul

Publicat: 17/12/2019 | 08:05

Polițiștii au făcut o descoperire șocantă când au intrat în secția de poliție. Au întâlnit o colegă, care întreținea relații sexuale cu un bărbat. Oamenii legii au fost și mai uimiți când au văzut cine era bărbatul.

Acesta fusese victima unei agresiuni sexuale, iar polițista trebuia să-i asigure de fapt protecția. Andrea Griffiths a fost pusă, în 2015, să aibă grijă de respectivul, dar relația dintre ei s-a dezvoltat în altă direcție.

Femeia a spus că s-a întâmplat o singură dată, dar au existat acuzații că ar fi avut relații cu acesta și în timpul serviciului, dar și în timpul ei liber. În cele din urmă, Andrea Griffiths, în vârstă de 44 de ani, a fost nevoită să-și dea demisia, scrie The Sun.

Doamna Griffiths a fost însărcinată să fie ofițer de legătură cu acesta, dar a dezvoltat o relație nepotrivită cu acesta. Ea a recunoscut că actul sexual a avut loc în timpul serviciului”, au spus șefii ei din poliția britanică.

Recunosc că n-ar fi trebuit să fac sex cu respectivul pe 29 iunie 2015. Accept că am comis o mare eroare și regret profund ce s-a întâmplat”, a spus aceasta.