Polițist din Galați, filmat beat în timp ce cade din picioare. Imaginile s-au viralizat instant

Publicat: 05/04/2020 | 23:03

Un polițist local din Galați a dovedit că gravitația, dar și starea de trezire, sunt opționale în timpul exercitării celor necesare pe timp de pandemie și stare de urgență.

Bărbatul a fost filmat în timp ce face câteva picaje, pe strada Domnească. Omul s-a clătinat până a căzut, nu din cauza virusului, ci a băuturii. Altfel spus, era beat mort, îmbrăcat în uniformă și de abia vorba, după cum se poate vedea într-o filmare de pe Facebook.

Alcoolul îl va costa, cel mai probabil,  locul de muncă. Șeful său a anunțat că este cercetat disciplinar și va fi concediat. Incidentul s-a petrecut în luna martie, chiar înainte declararea stării de urgență din cauza COVID-19.

Politist local beat criță pe strada

Politist local beat criță pe stradă:"Nu s-a întâmplat nimic, sunt cu colegul""E stare de urgență, nu de ebrietate"Un polițist local din Galați a fost filmat beat criță, pe stradă, îmbrăcat în uniformă.Întrebat dacă este de serviciu acesta, în timp ce încerca să se echilibreze cu ajutorul unui copac, spune " nu s-a întâmplat nimic, sunf cu colegul"."Este stare de urgență, nu de ebrietate", a fost reacția celui care a filmat.

Publicată de Total Impact pe Duminică, 5 aprilie 2020