Polițist de la IPJ Teleorman, mort într-un grav accident de circulație. Bărbatul se îndrepta către serviciu

Publicat: 25/12/2019 | 09:31

În această dimineață, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 504, între localitățile Alexandria și Lăceni, s-a produs un grav accident rutier.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 25 de ani – domiciliat în comuna Orbeasca -, conducea un autoturism pe DJ 504, din direcția Lăceni către Alexandria, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto era polițist – încadrat din anul 2018 și transferat la I.P.J Teleorman în mai 2019 – și se îndrepta spre serviciu, la Poliția Municipiului Alexandria. A fost declarat decesul conducătorului auto, iar conducerea I.P.J Teleorman adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate și oferă tot sprijinul în acest moment dificil.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la acest tragic accident.