Politicianul & iubi manechina au topit shot-urile în club!

Publicat: 24/02/2020 | 23:41

Cristian Boureanu a revenit la tabieturile nocturne din trecut. Politicianul și iubita lui, Laura Dincă, au topit shot-urile la LOFT, unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la party-ul de vis la care a fost prezent celebrul cuplu.

(VEZI AICI: ”BABY BROKER-UL” CU FERRARI DE UN SFERT MILION € S-A ANTURAT LA UN SHOT & UN ȘPRIȚ CUMSECADE CU DEPUTATUL MILIONAR)

Cristian Boureanu a fost, o bună perioadă, recunoscut în showbiz pentru viaţa sa de noapte tumultuoasă. Fostul deputat s-a concentrat însă asupra relației cu Laura Dincă, iubita lui mai tânără cu 20 de ani, iar aparițiile sale în public, în special în cluburile de noapte, au fost rare.

Shot-uri unul după altul

Ex-deputatul nu neglijează însă petrecerile, atunci când se mai ivește ocazia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe celebrul om de afaceri în LOFT, într-o formă maximă. Alături de Laura Dincă și de mai mulți prieteni, Cristian Boureanu s-a distrat ca-n vremurile bune.

Fostul deputat a fost sufletul petrecerii, care s-a încheiat în zorii zilei. Cristian Boureanu nu s-a ferit de shot-urile de tequila, a dansat și s-a simțit perfect. Lângă el s-a aflat tot timpul Laura Dincă, iar blondina a încercat, pe cât posibil, să țină pasul cu partenerul ei. În plus, Laura s-a relaxat cum a știut mai bine pe ring, alături de iubit și de prietenii care i-au însoțit la LOFT, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală.

Cristian Boureanu s-a distrat ca odinioară la LOFT, iar setea și-a potolit-o cu mai multe shot-uri de tequila

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL POLITICIAN ȘI-A NEGLIJAT SEXY-IUBITA PE PLAJĂ!)

Într-un final, Cristian Boureanu, Laura Dincă și prietenii care le-au fost alături au părăsit localul. Toți au avut parte de o distracție ca-n filme, care s-a încheiat potrivit planului. În concluzie, ex-deputatul a arătat că nu a uitat să petreacă.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au distrat pe cinste în club

Trimis în judecată alături de iubită

Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena fostului deputat, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla ex-deputatul, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care oamenii legii i-au solicitat documentele de identitate, Cristian Boureanu ar fi ameninţat un poliţist şi i-ar fi prins degetele mâinii drepte în portieră.

(NU RATA: AVEM DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ DIN DOSARUL CUNOSCUTULUI POLITICIAN! INSTANȚA A STABILIT DAUNE MORALE DE 50.000 LEI ȘI…)

Scandalul s-a amplificat când fostul deputat l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală pe polițist. Omul legii a reacţionat şi l-a lovit fulgerător cu pumnul pe Cristian Boureanu, acesta căzând la pământ. Fostul deputat a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Ulterior, pe 10 iunie 2017, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, fiind pus în libertate pe 11 august. Potrivit Parchetului Capitalei, fiind audiată în calitate de martor, la datele de 9 iunie şi 6 iulie, prietena lui Boureanu ar fi făcut afirmaţii mincinoase şi ar fi creat o situaţie favorabilă fostului deputat.

Laura Dincă și Cristian Boureanu, un cuplu bine sudat

Condamnat la închisoare cu suspendare!

Ulterior, în mai 2019, Cristian Boureanu a fost condamnat de către magistrații Curții de Apel București la o pedeapsă de 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

(VEZI AICI: IMAGINI NECENZURATE CU PUȘTOAICA. FIICA FOSTULUI POLITICIAN E MULATĂ GRAV!)

De asemenea, instanța l-a obligat pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Totodată, fostului parlamentar i s-a pus în vedere să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Laura Dincă, amendă penală de 2.000 de lei

De partea cealaltă, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei.

Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii.

(NU RATA: CRISTIAN BOUREANU SE PREGĂTEȘTE DE ÎNSURĂTOARE CU PUȘTOAICA, IAR NOI AVEM AMĂNUNTE EXCLUSIVE!)

În primă instanță, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu în dosarul în care acesta a fost acuzat de ultraj și au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă. Judecătorii l-au mai obligat atunci pe Cristian Boureanu să îi plătească lui Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, 7.000 de euro daune morale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)