Politicianul-afacerist care a bătut-o pe vloggerița Bianca Adam, declarații surprinzătoare: ”Mă bufnește râsul când văd ce s-a scris”

Publicat: 07/06/2020 | 09:39

Cunoscută și sub numele de Tequila, vloggerița Bianca Adam se poate lăuda cu un număr impresionat de urmăritor în mediul online, iar incidentul în care a fost implicată a fost răsucit pe toate fețele în media.

Vedeta a povestit într-un video emoționant – pe canalul său de Youtube – cum a fost lovită  cu  o bară de fier de un… dezvoltator imobiliar. Incidentul halucinat a avut loc după ce Bianca Adam ar fi spart marmura din fața blocului său în timp ce își parca mașina. Bărbatul care ar fi agresat-o este Romeo Rasdan, afacerist și consilier local la Chiajna, iar Bianca Adam le-a povestit internauților tot ceea ce s-a întâmplat.

”A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smult telefonul din mână.  Nu mai aveam telefon în momentul ăla, am scos spray-ul, l-am spray-at, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandy și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor. Fără telefon, fără chei de la mașină, fără chei de la casă, fără Brandy, mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, că iese cu un fier din ala de 2-3 metri, din ăla de construcții. Înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior , cu toată forța lui. Am să las legea să se ocupe de el”, spune tânăra. (VEZI ȘI AICI: ALEXANDRU BĂLAN, VLOGGER-UL CARE A INSTIGAT LA VIOLAREA MINORELOR, REGRETĂ CE A POSTAT PE YOUTUBE. “O GLUMĂ EXTRAORDINAR DE PROASTĂ!”)

Replica bărbatului implicat în incident: ”Eu am avut o discuție cu dumneaei, nu am atacat-o”

Pe de altă parte, Romeo Rasdan are propria variantă și susține că Bianca Adam nu spune adevărul, evenimentele reprobabile având o cu totul altă desfășurare. Vloggerița l-ar fi atacat, de fapt, cu un spray lacrimogen și de acolo s-ar fi ajuns la o tensiune exacerbată.

Mai mult, dezvoltatorul imobiliar susține că nu a lovit-o cu o rangă de fier pe tânără. Iubitul Biancăi s-a ales cu capul spart, în urma altercației, după ce Romeo Rasdan l-ar fi lovit cu un cu un telefon mobil.

”A parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugându-o. Eu am avut o discuție cu dumneaei, nu am atacat-o, ea mi-a dat cu spray lacrimogen. Am ridicat vocea la dumneaei când a scos telefonul mobil să mă filmeze pe o proprietate privată. Eu nu am atacat pe nimeni! Am lăsat imaginile de pe camerele de supraveghere să vorbească pentru mine. Apoi, eu am dat peste telefonul mobil. Mă bufnește râsul când văd ce s-a scris. După ce mi-a dat cu spray, eu am intrat în biroul meu, unde am căzut. În imagini se vede clar cum fata fuge pe o stradă din spatele complexului. Nu a atins-o nimeni. A fugit singură. Ce declară dumneai… e treaba ei. Eu am făcut o plângere la Poliție. Înțeleg că și ea a făcut o plângere. Vedem ce se va întâmpla”, a spus Romeo Rasdan, potrivit stiripesurse.ro. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT CINE ESTE INDIVIDUL CARE A BĂTUT ÎN PLINĂ STRADĂ UN VLOGGER DIN ROMÂNIA. POLITICIANUL ESTE BĂTĂUȘ DE PROFESIE. FOTO&VIDEO)