Poliția Locală s-a făcut, din nou, de râs. Scene incredibile la Galați / VIDEO

Publicat: 18/06/2021 | 08:55

Poliția Locală a avut încă o intervenție ratată, de această dată la Galați. Agenții nu au avut curaj să intervină nici măcar când bărbatul pe care îl opriseră i-a lovit și ironizat. Intimidați, aceștia au cerut întăriri prin stație.

Imaginile de la Galați par rupte direct din “Cascadorii râsului”. Eroii principali: un bărbat recalcitrant și agenții de la Poliția Locală.

Ia mâna de pe mine! Pe ce bază mă oprești? Dar voi de ce mă opriți? Dar voi de ce puneți mâna pe mine?”, le strigă bărbatul celor doi agenți.

Polițiștii par, clar, depășiți de situație și, totodată, intimidați. Nu au puterea să ia atitudine nici măcar când sunt loviți și ironizați atunci când solicită întăriri prin stație: “Fii atent aici, pac, pac, pac… și-am plecat!”.

A pierdut cătușele în timp ce alerga

Asta nu este, însă, tot. Apar întăririle și începe, cu adevărat, comedia. După ce sar peste iarba netunsă, agenții veniți să-și ajute colegii realizează că au greșit drumul și că, de fapt, se duc în altă parte.

Apoi, în timpul alergării, unul dintre polițiști pierde cătușele, iar situația, pe bună dreptate, îi amuză pe martori. După doar câțiva metri, situația se repetă.

Bărbatul este încătușat abia după ce agenții folosesc spray-ul lacrimogen. “Mi-ați dat cu spray, nu văd nimic!”, strigă scandalagiul, potrivit digi24.ro.

Poliția Locală, probleme și la Buzău

Nici agenții de la Buzău nu par prea bine pregătiți. Chemați, zilele trecute, să apere un bărbat bătut în trafic, polițiștii locali nu le-au făcut față agresorilor. Lipsa lor de reacție este, în prezent, anchetată de corpul de control al Ministrului de Interne.

Excepția Sibiu

În schimb, la Sibiu, agenții au reușit să pună la pământ un individ periculos, care amenința cu un cuțit și cu un baston telescopic. “Nu te opune, mâinile la spate! Mâinile la spate, că îți rup mâinile. Mâinile la spate!”, strigau polițiștii în timpul acțiunii.