Poliția le-a stricat petrecerea unor interlopi din Constanța. “Ia uite bă, au venit ameţiţii. Bagă numai turcești!”

Publicat: 26/06/2020 | 12:35

Poliția a oprit o petrecere la care participau mai mulți interlopi, care avea loc în plină stradă. Totul s-a întâmplat la Constanța. Zeci de oameni au făcut grătar și au stat la mesele pe care le-au așezat în fața casei. Nici vorbă să respecte distanțarea socială.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI)

Muzică a răsunat în boxe, motiv pentru care lumea din zonă a anunțat poliția. Oamenii legii au sosit imediat la fața locului, iar proprietarii au fost sancționați cu 1.000 de lei. De precizat că petrecerea a fost transmisă live pe rețelele sociale.

Cum au reacționat interlopii când au văzut poliția

Interlopii au dat dedicații la greu, iar lăutarii au fost răsplătiți cu mulți bani. Poliția i-a surprins pe petrecăreți în mijlocul acțiunii, potrivit antena3.ro.

(CITEȘTE ȘI: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

Ia uite bă, Poliţia! Bagă numai turceşti. Au venit ameţiţii!”, a strigat unul dintre petrecăreţi.

Proprietarii au precizat că terenul din fața casei le aparțile și că nu ar fi deranjat pe nimeni. Polițiștii nu s-au lăsat însă înduplecați, iar cel care deținea imobilul a primit o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

(CITEȘTE ȘI: DE CE NU L-AU ÎNCĂTUȘAT JUDECĂTORII PE TEMUTUL BEBINO?! CUM ȘI-AU MOTIVAT DECIZIA)