Poliţia din Gorj, în alertă! O tânără a dispărut fără urmă de acasă, după ce s-ar fi certat cu părinții

Publicat: 08/01/2020 | 13:59

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un bărbat de 46 de ani, din comuna Țânțăreni, despre faptul că fiica sa, Ana-Maria Trîncă, de 19 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit. (VEZI ȘI: POLIŢIŞTII DIN TULCEA CAUTĂ O FATĂ DE 14 ANI, DISPĂRUTĂ DE 2 ZILE DE ACASĂ)

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în dimineața zilei de ieri, mama fetei, mergând în dormitorul fiicei sale, a observat că aceasta nu se mai afla în cameră, iar de acolo lipseau actele de identitate, precum și lucruri personale și articole vestimentare ale acesteia.

Ana Maria este de negăsit

S-ar fi certat din cauza unor examene

Părinții fetei au precizat că, seara, ar fi purtat unele discuții contradictorii referitoare la pregătirea tinerei pentru susținerea unor examene, după care aceasta a mers în camera sa, unde mama ei a văzut-o ultima dată, dormind.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 55 kg, păr șaten, lung, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii referitoare la vestimentația tinerei dispărute. (NU RATA: „ATENȚIE, MARE PERICOL”. DACĂ O VEDEȚI PE ACEASTĂ TÂNĂRĂ DIN BUCUREȘTI, SUNAȚI DE URGENȚĂ LA POLIȚIE!)

Cei care pot oferi detalii care să ajute polițiștii în identificarea persoanei, sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.