Poliția din Botoșani, în alertă! O fată de 13 a dispărut! Lorena a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Publicat: 05/04/2020 | 11:34

Polițiștii din Botoșani caută o fată de 13 ani din comuna Trușești. Aceasta a fost dată dispărută de familie şi poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Lorena Mihaela Ungureanu a plecat de la domiciliu său şi nu s-a mai întors până în prezent. Fata de 13 ani este de negăsit de mai bine de 24 de ore. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, CONTINUĂ FILMĂRILE PENTRU EMISIUNE, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS! CE FACE VEDETA CÂND SE OPRESC CAMERELE)

Semnalmente Lorena Mihaela Ungureanu sunt: înălțime de 1,65 m, greutate 55 kg, constituție atletica, păr șaten lung și ondulat, ochi căprui și are o aluniță în partea dreapta a feței. (VEZI ȘI: HELSINKI DIN ”CASA DE PAPEL” A LOCUIT 9 ANI ÎN ROMÂNIA! ACTORUL VORBEȘTE PERFECT LIMBA ROMÂNĂ. VIDEO)

La momentul plecării era îmbrăcată cu un hanorac portocaliu, pantaloni tip blue jeans albaștri, pantofi sport de culoare neagră cu roșu.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.