Plușica de Puterea Dragostei, în ipostaze deocheate într-un videoclip de manele. Imaginile au fost făcute publice

Publicat: 22/12/2019 | 12:01

Raluca Marina sau Plușica, așa cum i se spune, a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Tânăra cu forme voluptoa a acceptat provocarea să apară într-un videoclip de manele, având o apariție extrem de sexy.

Îmbrăcată într-un costum mulat din cap până în picioare, Plușica se mișcă lasciv pe ritmul piesei, iar cireașa de pe tort este atunci când „se joacă” cu crema de ciocolată într-un mod provocator. Apropo, ciocolata este una dintre marile slăbiciuni ale Plușicăi.

Mișcă, mișcă, mai ceva k pantera / Ești frumoasă și dulce ca nutela / Bella, bella, bella / Să-ți rup dantela / În seara asta tragem mai ceva ca mitraliera…”, sunt câteva dintre versurile pe care le fredonează Geo, interpretul melodiei.

Vrea să revină la Puterea Dragostei, de la Kanal D

După ce în urmă cu mai multe luni și-a exprimat chiar ea dorința de a ieși din emisiune, se pare că Plușica nu mai poate sta departe de lumina reflectoarelor, și vrea să se întoarcă pentru a-și găsi jumătatea.

Mi-a plăcut experiența din casă. M-aș întoarce la Puterea Dragostei, deși nu-mi place de niciun băiat de-acolo și nici ce se întâmplă acolo”, a mărturisit Plușica pentru wowbiz.ro.

Raluca Marina, care și-a căpătat porecla de Plușica în casa de la Puterea Dragostei, a fost printre primele concurente din show. Ea s-a îndrăgostit de Daniel, un concurent care a fost eliminat de la Puterea Dragostei după doar câteva săptămâni. Plușica a rămas în show după plecarea acestuia, și deși Daniel nu a vrut să aibă o relație cu ea, blonda nu s-a putut apropia de un alt bărbat.