Plușica de la Puterea Dragostei a ajuns la Milano chiar înaintea epidemiei coronavirus. Ce a făcut vedeta în Italia

Publicat: 02/03/2020 | 13:03

Raluca Marina – cunoscută mult mai bine drept ”Plușica de la Puterea Dragostei” – a ajuns în Italia chiar înainte de a se declanșa criza coronavirusului. Fosta concurentă nu a fost singură în peninsulă, ci alături de iubitul ei, iar ulterior a postat și o fotografie realizată în avion.

Motivul deplasării… sentimentale a fost o scurtă vacanță, iar Plușica nu și-ar fi imaginat niciodată că va ajunge la un pas de un pericol medical care provoacă frisoane. Totuși, admiratorii vedetei pot răsufla ușurați, aceasta părăsind Italia înainte de a se institui carantina în partea de nord a Italiei. Iar Milano, trebuie precizat, este unul dintre orașele italiene cele mai afectate de coronavirus.

Plușica de la Puterea Dragostei a reușit să evite carantina impusă de autoritățile italiene

Potrivit realitatea.net, numărul cazurilor confirmate de infectare cu coronavirusul COVID-19 a ajuns – duminică, în Italia – la 1.694, cu 528 mai multe faţă de ziua precedentă, a anunţat şeful Protecţiei Civile italiene, Angelo Borrelli. Noul coronavirus a provocat, din nefericire, 34 de decese, iar 140 de persoane se află la terapie intensivă. În Italia au fost efectuate până în prezent 21.127 de teste pentru noul coronavirus în regiunile cele mai afectate, respectiv Lombardia, Veneto şi Emilia-Romagna.

”Mă recunoaște lumea pe stradă!”

”Puterea Dragostei” a transformat-o într-o vedetă pe Plușica, chiar ea mărturisind că oamenii o recunosc pe stradă și încă nu s-a obișnuit cu asta.

Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, a declarat Plușica pentru wowbiz.ro. În doar câteva luni, Plușica ea a trecut de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000. Vedeta susține că a rămas o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil, iar Plușica are doi frați vitregi după tată. Când se descrie, spune că este bună la suflet, urăște minciunile și preferă să spună lucrurilor pe nume, de fiecare dată când i se ivește ocazia.