Plic cu 30.000 de euro, găsit de o angajată într-un supermarket din Timișoara. Poliția îl caută pe proprietar

Publicat: 08/05/2020 | 14:33

O angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro. Acesta era blocat între roţile unui cărucior de cumpărături. Ulterior, a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de oamenii legii.

VEZI AICI: EXCLUSIV. CÂȚI BANI A PUS ANAMARIA PRODAN ÎN PLIC LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! S-A STABILIT UN NOU RECORD NAŢIONAL

Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, a declarat că se fac verificări pe camerele de supraveghere pentru identificarea proprietarului plicului în care se aflau cei 30.000 de euro. Până acum, nimeni nu a revendicat banii pierduți în magazin.

GAFĂ! Grupul de Comunicare Strategică „a inventat” o nouă dată în calendar! Pacientul decedat cu numărul 888 a fost confirmat cu COVID pe data de…31 aprilie

Poliţiştii timişeni au fost sesizati cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi comerciale situate în Calea Şagului din municipiul Timişoara a găsit pe jos în incinta societăţii un plic în care se afla o sumă considerabilă de bani. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Timişoara în baza unui proces verbal. Poliţiştii efectuează verificări în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor”, a declarat Aurora Voicilă, potrivit news.ro.

NU RATA: UN PREOT A GĂSIT UN PLIC CU 5.000 DE EURO ÎNTR-O TOALETĂ, ÎN TIMPUL VIZITEI PAPEI FRANCISC LA BLAJ