Piesa de debut a Vulpiţei de la Acces Direct, nr. 1 în trending pe YouTube! Connect-R a răbufnit şi a vorbit şi de maneaua creată de Alex Velea

Publicat: 27/03/2020 | 15:08

Nu nu este deloc o glumă! Piesa de debut a Vulpiţei de la “Acces Direct” a ajuns nr. 1 în trending pe YouTube! Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. La manea a contribuit enorm Alex Velea. Vestea că “vedeta” de la Antena 1 se află pe primul loc pe cea mai mare platformă video online l-a făcut pe Connect-R să răbufnească.

Citeşte şi: Ireal din ce a ajuns să facă bani Vulpița de la Acces Direct, în plină criză de coronavirus. Câți lei a făcut într-o singură zi

Vulpiţa, nr. 1 în trending pe YouTube cu piesa de debut

Connect-R s-a înfuriat când a văzut că Vulpiţa de la  “Acces Direct” este nr. 1 în trending pe YouTube cu melodia de debut, alături de Axinte! Cântăreţul a publicat un colaj în care apare clipul celor doi, dar şi colaborarea dintre Jador şi Lino GOlden şi a pus la descriere următorul mesaj: “1 #trending YouTube Romania ! ???? ţara în care popularitatea e tot una cu celebritatea! ????”  îl puteţi vedea în galeria foto a articolului.

Citeşte şi: Cum a apărut colaborarea dintre JADOR și Lino Golden, care rupe Youtube-ul în două. Alex Velea explică tot: “Într-o oră, am avut o manea”

N-a trecut mult timp şi un tânăr i-a lăsat un comentariu acid la adresa piesei la care a lucrat şi iubitul Antoniei: “Salut! Eu nu scriu de obicei la nimeni, doar că ţi-am văzut postarea şi am zis să citesc şi din comentarii. M-a uimit faptul că toată lumea zice de JEGUL ăla de «melodie» de pe locul 1 în trending, dar nimeni nu se mură de JEGUL ăla de «melodie» de pe locul 2, care nu demult era pe 1!”. Reacţia lui Connect-R la mesajul despre maneaua creată de Alex Velea nu a întârziată să apară. El i-a răspuns internautului astfel: “Petru, imi pare rău, dar îmi rezerv dreptul de a fi subiectiv în unele situaţii. Velea e fratele meu!”.

Află şi: În plină epidemie de coronavirus, Connect-R a răbufnit la adresa bătrânilor: “Cei ce se presupun a fi mai înțelepți…”

Melodia “Hai la Bucureşti, Vulpiţă”, lansată de Veronica Stegaru, în colaborare cu Axinte a strâns aproape 3.500.000 de vizualizări, potrivit informaţiilor furnizate astăzi, în jurul orei 15:00, pe canalul de YouTube al casei de producţii cu care a colaborat tânăra.

Nu rata: Unde o țin, de fapt, cei de la Antena 1 pe Vulpița atunci când nu apare la TV. Locul e secret și îl ştiu doar de angajații de la Acces Direct

În prezent, Jador şi Lino Golden – “Dau Moda”, nr. 2 în trending pe YouTube

În urmă cu aproape două săptămâni, Jador şi Lino Golden şi-au făcut public clipul piesei “Dau moda”, o colaborare care s-a bucurat de un real succes! La doar 15 ore de la apariţia melodiei, aceasta a ajuns  nr. 1 în trending pe YouTube. Câteva dintre versurile cântate de fostul concurent la “Puterea Dragostei” au fost create de celebrul artist pentru iubita sa, Antonia, în urmă cu o lună, când a fost plecat în Borșa, unde a avut loc un cantonament de creația alături de Adda și Vanotek.

 

 

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de săptămâni bune este lider de audienţă.