Pierre Yves Ragot, audiat de procurorii DIICOT! S-au făcut percheziții la domiciliul handbalistului, suspect de trafic de droguri

Publicat: 04/06/2020 | 15:18

Pierre Yves Ragot, audiat de procurorii DIICOT! S-au făcut percheziții la domiciliul handbalistului, care este suspect de trafic de droguri.

Potrivit unor surse judiciare, au fost efectuate percheziții de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov la domiciliul handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Se pare că dosarul îl vizează doar pe jucatorul de handbal, dar situația se va lămuri dupa finalizarea perchezițiilor și audierea handbalistului. (CITEȘTE ȘI: DOI LUPTĂTORI K1, FILMAȚI GOI-PUȘCĂ ÎN TIMP CE ÎȘI ”VINDEAU” CORPURILE UNOR DOMNI POFTICIOȘI!)

Francezul este căsătorit cu o româncă din Bucureşti şi au împreună un copil. P. Y. Pierre Yves Ragot este un francez care a mai activat şi în alte echipe din Liga Naţională a handbalului românesc, precum Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare. Din 30 septembrie are contract cu CSM Făgăraş.

,,Ragot se află la Făgăraş deja de câteva zile, iar în toată această perioadă s-a antrenat cu echipa. Sperăm ca de mâine (n.r. joi, 10 octombrie) să aibă şi transferul făcut, o formalitate pe care o realizează Federaţia Română de Handbal în lipsa căreia acesta n-ar putea juca. Noi sperăm să prindă meciul cu Reşiţa de acasă, din etapa a VII-a, programat săptămâna aceasta. Următoarele meciuri le vom avea joia viitoare la Bacău, apoi în 10 noiembrie acasă cu Steaua. P. Y. Ragot este un jucător bun care impresionează prin stilul lui de joc”, declara atunci Lucian Fielk, preşedintele CSM Făgăraş.