Pictorial incendiar! Diana Bulimar, fosta gimnastă, topless pe Instagram

Publicat: 03/01/2021 | 19:00

Diana Bulimar și-a pus fanii pe jar! Ultima ședință foto publicată pe contul ei de Instagram a făcut ravagii în mediul online, iar admiratorii au putut s-o vadă pe fosta gimnastă…topless!

Fosta gimnastă a participat la ediția trecută de la Exatlon, fiind o „rampă” de lansare în mediul online. Diana are mii de urmăritori pe contul de Instagram, ce așteaptă cu nerăbdare noile postări ale tinerei de 25 de ani. Fotografiile sexy scot în evidență corpul bine lucrat al Dianei, pe care și-l menține chiar și după retragerea din activitate.

Cea mai recentă ședință foto a tinerei, însă, i-a pus pe jar pe fani. Fosta Faimoasă de la Exatlon a renunțat la inhibiții, dar și la haine și a pozat topless. Cu zâmbetul pe buze, doar într-o pereche de jeans, Diana Bulimar a fost protagonista unui pictorial incendiar.

Diana Bulimar, topless pe Instagram

Diana Bulimar a început gimnastica la vârsta de 3 ani

Alături de un coleg, Diana se ocupă de 20 fetițe, pe care le inițiază în tainele gimnasticii, la sala Nadia Comăneci. În același timp, e antrenor personal de fitness și pilates la o sala din București. Conform cotidianului Libertatea, Diana Bulimar urmează cursurile masteratului de Marketing și Management și se gândește la o a doua facultate. (VEZI ȘI: GALERIE FOTO: I-A PRIIT LA EXATLON! UITE CUM O ARDE ACUM FOSTA GIMNASTĂ DIANA BULIMAR!)

”Am început gimnastica la vârsta de 3 ani, la 5 eram un pachet de mușchi, mai fit ca Arnold Schwarzenegger. Da, am muncit, mult, pentru a crește mușchii aceia, dar, de ce să mint, am primit o parte bună de moștenire de la tata și el atlet fiind. Puteam mânca orice, la orice oră din câte îmi aduc aminte pentru că sincer nici măcar nu luam în seamă acest subiect. Lucrurile s-au schimbat puțin în momentul în care am ajuns într-un lot olimpic de gimnastică unde mâncam doar ceea ce mi se punea în față și la ore fixe, existente sau nu.

Că îți plăcea sau nu, mâncai de foame, nu de gust, dar nutrițional totul era în ordine… pentru antrenori, că noi ne doream mai multe zaharuri, normal, eram copii, dar nu prea multe pentru că eram conștiente de turele de alergare cu două treninguri pe noi pe care le băgăm dacă nu eram bine “la cântar”. Timp de 10 ani, fiind componenta lotului de gimnastică am realizat că, indiferent dacă aveai 14 sau 20 de ani, mâncai exact ca cea de lângă tine.

Acest fapt a împiedicat dezvoltarea propice. Frica de antrenamente grele și de cântar m-au ținut în frâu din a mânca 3-4 ciocolate deodată, chiar dacă aș fi putut. Îmi amintesc cu drag de acea perioadă, de aceea putem spune că toate aceste lucruri le împachetăm frumos și le așezăm într-o cutie pe care scriem “sacrificii””,a dezvăluit Diana Bulimar .