Petrică Păltinel, un om de afaceri din Suceava, a murit la 38 de ani

Publicat: 15/12/2019 | 16:32

Petrică Păltinel, patronul restaurantului cu specific grecesc  “Nectarios”, din Cumpărătura, județul Suceava a fost accidentat mortal de fostul purtător de cuvânt al DSVSA, medicul Vasile Semeniuc.

Petrică Păltinel, în vârstă de 38 de ani, patron al restaurantului cu specific grecesc NECTARIOS, din localitatea Cumpărătura, a avut parte de un sfârșit cumplit. Sâmbătă seara se întorcea de la biserica din sat, unde fusese să se spovedească, împreună cu fiul cel mare și socrul său, când o mașină l-a acoșat de pe marginea drumului, chiar din mâna fiului său, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic iar Petrică Păltinel nu a mai avut nicio șansă. În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul SMURD sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, iar în final a fost declarat decesul. Autoturismul Hyndai era condus de medicul Vasile Semeniuc, în vârstă de 61 de ani, fost purtător de cuvânt al Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, fiindu-i recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.