Petrecere “stropită” cu alcool la mormântul lui Emi Pian, în ziua de Paște: “Lângă tine, tăicuțu’ meu”. Imaginile au fost filmate chiar de fiul său cel mare | FOTO

Publicat: 02/05/2021 | 22:22

Gabriel Cristian Duduianu, aka Aly Pian, a organizat o petrecere “stropită” cu alcool la mormântul tatălui său la scurt timp după ce a mers să ia Lumina Sfântă de la biserică. Mai mult, liderul temutului clan a făcut publică o filmare pe care a realizat-o în locul în care Emi Pian își doarme somnul de veci. Astăzi, în prima zi de Paște, el și câțiva dintre apropiați s-au întors în cimitir și au reluat party-ul sinistru – vestea a dat-o chiar el pe Facebook.

Petrecere “stropită” cu alcool la mormântul lui Emi Pian, în ziua de Paște

Fiul cel mare al lui Emi Pian a respectat tradiția în Noaptea de Înviere și, imediat ce a luat Sfânta Lumină, el s-a îndreptat spre mormântul temutului interlop ca să îi aprindă o candelă. Gabriel Cristian Duduianu nu a fost singur, ci însoțit de mai mulți apropiați.

“Lângă tine, tăicuțu’ meu” este mesajul scris de Aly Pian pe înregistrarea făcută la mormântul tatălui său, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Azi, liderul clanului Duduianu s-a întors în locul în care Emi Pian a fost îngropat împreună cu câțiva apropiați; în timp ce au depănat amintiri, ei au consumat mai multe sticle de alcool care se văd în imaginea de mai jos. “Regele nostruuuuu??????????”, a scris Gabriel Cristian Duduianu la descrierea pozei.

După ce a petrecut azi-noapte la mormântul tatălui său, astăzi, Gabriel Cristian Duduianu s-a întors în locul în care celebrul interlop își doarme somnul de veci © Facebook

Nu rata: Moment crucial în procesul morții interlopului Emi Pian. Teoria asasinului ar putea fi confirmată de imaginile de pe carmere de supraveghere

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în dimineața zilei de 4 august 2020, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Conform datelor din anchetă, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 03:00, iar când au ajuns la fața locului, au identificat mai mulți oameni implicați în altercație. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Tatăl lui Aly Pian avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Atacatorul lui Emi Pian este Napi, conducătorul unui alt clan din București. În ziua în care Nicolae Duduianu a aflat că fiul său a murit, el a suferit un atac de cord în închisoare și nu a putut fi salvat.

Citește și: Frații lui Emi Pian, condamnați la închisoare în urma scandalului monstruos în care Elvis a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al Cristinei Pucean

Sursa foto: Facebook & Story FB