Petrecere pe barosăneală pentru Dani Mocanu! Manelistul l-a „îngropat” în bani pe Nicolae Guță

Publicat: 21/12/2020 | 19:50

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a fost implicat în numeroase controverse și toată lumea știe că îi plac femeile frumoase, viața de lux, dar și opulența. Tocmai de aceea, manelistul a dat, în urmă cu ceva ani, o petrecere cu mare fast de ziua lui de naștere, ce nu poate fi uitată niciodată. 

Mare iubitor de lux și petreceri, Dani Mocanu a organizat acum câțiva ani o petrecere fabuloasă pentru ziua lui de naștere, la care au participat nume mari din industria muzicală, iar cel care a întreținut atmosfera a fost nimeni altul decât Nicolae Guță.

Pentru că nu a dus niciodată lipsă de bani, Dani Mocanu l-a răsplătit cum se cuvine pe Nicolae Guță, pe care l-a îngropat în bani. I-a dat bancnotă după bancnotă, spre uimirea manelistului care i-a cântat absolut tot ce i-a poftit inima.

”Dani Mocanu îl apreciază enorm de Nicolae Guță pentru cariera foarte lungă. Îi place și cum cântă, îl consideră o voce bună și, dintre cei vechi în meserie, este singurul cu care are, cât de cât, o relație bună”, a spus un apropiat de-al lui Dani Mocanu, pentru wowbiz.ro.

Dani Mocanu pune capăt carierei muzicale

După ani buni în care a făcut bani cu nemiluita, Dani Mocanu le-a dat fanilor săi o veste șocantă. Manelistul se retrage în luna ianuarie din activitate.

„Am decis să îmi cumpăr, înainte de a renunța la muzică și la cele lumești pentru a mă dedica lui Dumnezeu și convertirii, o mașină. E scumpă, știu, dar așa voi arata oamenilor că Dumnezeu te ajută, cu adevărat, atunci când ai nevoie, că te ajută să îți îndeplinești visurile pe care le ai, așa cum a făcut cu mine” a mai spus Dani Mocanu, pentru sursa citată.