Petrecere fără limite, cu dedicații la microfon, într-un cimitir din Dâmbovița, chiar de Înviere! Polițiștii au intervenit: ”Culcat, culcat!” VIDEO

Publicat: 19/04/2020 | 10:15

Inconștiență fără limite în Dâmbovița. Mai mulți tineri dintr-o localitate au organizat o petrecere cu muzică la maximum, chiar în noaptea de Înviere, în cimitirul din comună. Fără să se teamă de repercusiuni, au dat dedicații la microfon și au dus boxele în cimitir. (Citește și: Ordonanța Militară nr. 10 schimbă tot. Ce interdicții și restricții vor intra în vigoare de săptămâna viitoare)

S-a întâmplat în satul Vizurești, comuna Ciocănești, din Dâmbovița. Indivizii au ignorat toate regulile și măsurile ordonanțelor militare, au sfidat poliția și au dat petrecere în cimitir. (Nu rata: Streinu-Cercel, previziuni sumbre în plină pandemie de coronavirus! „Mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă”)

După ce au făcut un show periculos, polițiștii au descins. Petrecăreții au fost imobilizați. Fiecare s-a ales cu amendă de 20.000 de lei. În total Inspectoratul de Politie Dâmbovița a aplicat sancțiuni de 120.000 de lei indivizilor.

Petrecere și în Galați

S-a întâmplat în localitatea Munteni, din județul Galați! Zeci de tineri s-au strâns în mijlocul străzii, unde au făcut un adevărat foc de tabără, apoi au încins mega-petrecere. (Citește și: Mesajul lui Marcel Vela de Paște: Mesajul lui Marcel Vela de Paște: ”Să ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate…”)

VEZI AICI VIDEO

Udată din plin cu muuuult alcool, au dandat și au petrecut ca și cum nimic nu s-ar întâmpla în această perioadă în România. Mai mult, au adus chiar injurii polițiștilor și mascaților, care au ajuns acolo, scrie antena3.ro.

Petrecerea, transmisă live pe Facebook

Distracția, care a fost transmisă live pe Facebook, a fost oprită după mai bine de o oră de polițiști. (NU RATA: Ordonanța Militară nr. 10 schimbă tot. Ce interdicții și restricții vor intra în vigoare de săptămâna viitoare)

„Persoanele care au fost identificate până acum au fost sanționate contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei pentru nerespectarea ordonanței militare. Polițiștii au văzut imaginile pe un site de socializare”, a anunțat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați.