Petre Grigoraș, în doliu! Fratele lui a fost ucis de COVID-19. Prima reacție a antrenorului de la Foresta Suceava: “În cinci minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă!”

Publicat: 31/03/2020 | 15:09

Petre Grigoraș este în doliu după ce fratele său a fost răpus de noul coronavirus. Bărbatul a și fost înmormântat, dar fără slujbă și fără prezența actualului antrenor al clubului Foresta Suceava. Ruda de sânge a tehnicianului locuia în comuna Zemeș, județul Bacău. COVID-19 l-a ucis la vârsta de 59 de ani. În prezent, toată familia este în carantină.

VEZI AICI: TOATĂ LUMEA SE TEME DE NOUL CORONAVIRUS, DAR GRIPA A FĂCUT MAI MULTE VICTIME ÎN ROMÂNIA. CÂȚI ROMÂNI AU MURIT PÂNĂ ACUM DE GRIPĂ ÎN 2020

N-am putut merge la înmormântare. Azi, în cinci minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă. Familia este în carantină. Este îngrozitor, dar asta-i viața”, a declarat Petre Grigoraș.

EXCLUSIV. Povestea lui Carmen, voluntară la Spitalul Suceava: „La 10 august am strigat rezist, acum strig la fel. Vom fi schimbați cu toții”

Antrenorul este în prezent la Constanța. Susține că niciun jucător sau oficial de la Foresta Suceava nu este infectat cu COVID-19.

De la echipă, deocamdată, nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai explicat Petre Grigoraș.

VEZI ȘI AICI: CUM E POSIBIL? UN FILM DIN 2011 A PREVĂZUT ÎN TOTALITATE PANDEMIA DE CORONAVIRUS DIN 2020. CUM A APĂRUT VIRUSUL UCIGAȘ, DE FAPT