Petre Geambașu, internat la spital în stare gravă! Soția artistului se roagă pentru o minune

Publicat: 17/12/2019 | 15:09

Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Medicii care s-au ocupat de el fac tot ce pot ca să-i amelioreze problemele, iar soția artistului se roagă pentru o minune.

Citește și: Procurorii au intrat pe fir… Călin Geambașu & fosta iubită sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor!

Petre Geambașu, internat la spital în stare gravă

Conform unor apropiați ai familiei lui Petre Geambașu, cântărețul s-ar fi confruntat cu o criză de discopatie, relatează spynews.ro. Din cauza problemelor cu inima, au spus surse din anturajul celebrului artist, starea i s-a agravat foarte mult și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Cristina, soția lui Petre Geambașu, se roagă pentru însănătoșirea lui.

Petre Geambașu, implicat într-un accident rutier

În urmă cu doar o lună, Petre Geambașu a provocat un accident rutier care s-ar fi putut termina dramatic. Cunoscutul cântăreț a lovit un copil de numai 5 ani în Săftica. Vestea a fost dată chiar de către fiul lui, Călin Geambașu, într-o postare făcută publică pe cea mai mare rețea de socializare.

“Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe pagina lui oficială de Facebook.