Petre Geambașu, dezvăluiri cutremurătoare din spital: “Am rămas țintuit la pat cu dureri îngrozitoare”. Medicii urmează să-i dea noi vești

Publicat: 18/12/2019 | 12:36

Aflat pe patul de spital, după ce ieri s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de îngrijirile medicilor, Petre Geambașu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui de sănătate. Cunoscutul cântăreț a spus cum se simte în prezent, dar și că medicii urmează să-i dea vești noi abia după sărbătorile de iarnă.

Citește și: Călin Geambașu, declarații exclusive despre acuzațiile de corupere sexuală a minorilor: ”Nu am de ales și mă voi supune anchetei! Copilul meu a fost deja audiat…”

Petre Geambașu, dezvăluiri cutremurătoare din spital

În vârstă de 76 de ani, Petre Geambașu a făcut public un mesaj lung pe Facebook, unde a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, ieri și ce-l așteaptă în viitor. Potrivit mărturisirilor făcute de artist, el a suferit o criză teribilă de discopatie pe 1 octombrie și, zilele trecute, a rămas țintuit la pat din cauza durerilor insuportabile.

Cântărețul a declarat că, în prezent se simte mai bine, dar că va mai rămâne câteva zile în spital, unde medicii îi administrează un tratament. În funcție de cum va evolua boala sa, specialiștii vor decide la începutul anului viitor dacă îl vor opera sau îi vor recomanda să facă acupunctură și fizioterapie.

“(…) Chiar în prima zi a lunii octombrie, am intrat într-o criza foarte puternică de Discopatie (o boală mai veche a subsemnatulu) și m-am dus cu salvarea la spital unde mi s-a administrat o perfuzie puternică care in cca. 3 ore m-a ameliorat substantial și m-am reîntors la domiciliu pe picioare.

Am continuat să iau timp de o săptamana antiinflamatoare puternice, exagerat, aș putea spune: «după ureche». Mi-am revenit destul de bine, mi-am susținut si câteva Evenimente prin țară. Între timp am făcut RMN ,urmând ca doctorii să se pronunțe în legătură cu eventualitatea intervenției chirurgicale. A trecut ceva timp si iată că acum cca. 2 săptămâni durerile au revenit mai puternice ca prima dată.

Am rămas țintuit la pat cu dureri îngrozitoare, fără să mai am posibilitatea de a mai administra ANTIINFLAMATOARE, riscând probleme de ordin cardiologic. Am tot așteptat ca să treacă de la sine, ceea ce nu s-a întâmplat, iar luni, adica ieri, m-am prezentat din nou la spital ca să mi se faca tratament sub observatie strictă. Deja sunt mai bine, ma pot deplasa și, probabil că în 2-3 zile, voi reveni acasă; urmând ca doctorii să decidă dacă după sărbatori se intervine chirurgical sau se recurge la alte metode: acupunctură, fizioterapie. Cam despre asta este vorba. Îmi doresc, dar vă doresc și dumneavoastră, tuturor, să avem: SĂRBATORI FERICITE!”, a scris cântărețul Petre Geambașu pe pagina sa oficială de Facebook.

Apropiații și fanii i-au lăsat sute de gânduri pozitive și i-au transmis însănătoșire grabnică.