Petre Geambașu, declarații emoționante după întâlnirea cu nepotul său, Davin. “O bucurie imensă, apoi o…”

Publicat: 04/02/2020 | 22:31

În ultimii șase ani, Călin și Petre Geambașu s-au aflat la cuțite. Și-au aruncat acuzații grele, iar scandalul intens mediatizat a fost urmărit de întreaga opinie publică. Nimeni nu-și mai imagina că părțile, într-un final, se vor împăca.

(VEZI AICI: CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Iată, însă, că ”minunea” s-a întâmplat, Călin Gembașu fiind cel care a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. Între timp, Petre Geambașu chiar și-a vizitat fiul și nepotul, iar lucrurile merg pe un făgaș normal.

E un pas spre o redresare a lucrurilor, în special pentru binele copilului. Micuțul are nevoie de stabilitate, de viață de familie, de sentimente ce se dezvoltă numai în cadrul familial. În primul rând, Călin trebuie să înțeleagă că ‘împăcarea’ – dacă aceasta se va produce – înseamnă familia întreagă, adică Bica și Bicu (bunica și bunicul – n.r.). Niciodată altfel. Știți care a fost manifestarea lui Davin la momentul vizitei mele? O bucurie imensă pentru toți trei, apoi o îmbrățișare lungă”, a spus Petre Geambașu pe o rețea de socializare.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE PROCESUL PENAL DESCHIS DE LOGODNICA LUI)

“Ah, Doamne, așa aș vrea să fie viața mea!”

Davin, nepotul lui Petre Geambașu, a fost super-încântat de vizita bunicului. “Cât am stat la ei, Davin a exclamat de două-trei ori: ‘Ah, Doamne, așa aș vrea să fie viața mea, cu bunic, cu bunică, cu mamă, cu tată, să fim o familie!’”, a mai spus Geambașu senior.