Petre Daea s-a vindecat de COVID-19. Ce sfaturi are fostul ministru al Agriculturii pentru români, în preajma sărbătorilor de iarnă

Publicat: 24/12/2020 | 16:49

Petre Daea s-a vindecat de virusul SARS-CoV-2. La cei 71 de ani, fostul ministru al Agriculturii s-a aflat în categpria persoanelor cu risc ridicat.

Petre Daea a mărturisit că se simte norocos pentru că boala nu i s-a agravat și că a reușit să scape de COVID-19.

“Toți se luptă cu acest virus nevăzut și, din nefericire, noi îl bagatelizăm. Eu am fost victima acestui virus, iar organismul și medicația necesară m-au purtat pe drumul acesta, al învingătorului, alături de alții. Din nefericire, sunt oameni care vin pe picioare și pleacă în saci. E greu de explicat suferința oamenilor, mai ales că m-am întâlnit și cu oameni cunoscuți pe care nu îi mai cunoșteam. Este greu și nu aș vrea să intru în zona aceasta în care să înspăimânt. Doresc să spun și am spus-o și pe Facebook: în aceste momente descoperi caractere și prieteni. Virusul nu stă la semafor. Noi trebuie să ne ferim de el prin măsurile care se impun și regulile necesare. Într-un cuvânt, ești ca în război când pleci la luptă. Trebuie să iei vesta anti-glonț pentru a te proteja cât poți”, a declarat Petre Daea.

Pe 18 decembrie, fostul ministru al Agriculturii a fost diagnosticat cu noul coronavirus și a fost internat la Institutul “Matei Balş” din Capitală.