Peter Phillips, cel mai mare nepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, divorțează! “Decizia a fost luată după…”

Publicat: 11/02/2020 | 18:28

Peter Phillips, unul dintre nepoţii reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, s-a despărțit de soția sa, Autumn, iar în viitorul apropiat vor divorța. Anunțul a fost făcut chiar de Palatul Buckingham.

(VEZI AICI: E CLAR, PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE DIVORȚEAZĂ! SCANDAL ÎN FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII DE CRĂCIUN)

Peter Phillips (42 de ani) este cel mai mare nepot al reginei Elizabeth a II-a. Acesta va împărți cu Autumn custodia celor două fiice pe care le au împreună. Peter și Autumn vor rămâne în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei, potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham.

Peter, cel mai mare dintre cei opt nepoți ai reginei, este fiul prințesei Anne și al primul ei soț, Mark Phillips. Nu are titlu regal și nu a fost niciodată un reprezentant al familiei regale.

Decizia de a divorţa şi a împărţi custodia copiilor a fost luată după luni de discuţii şi de comun acord. Prioritatea cuplului rămâne bunăstarea celor două minunate fete„, a precizat purtătorul de cuvânt.

Peter şi Autumn s-au cunoscut în anul 2003 cu ocazia Marelui premiu de Formula 1 de la Montreal. S-au căsătorit cinci ani mai târziu, la castelul Windsor.